Cursus Methodisch documenten opmaken in Word 2010

Cursus Methodisch documenten opmaken in Word 2010


Hoe maak je een inhoudsopgave in Microsoft Word? Wat is de slimste stap-voor-stap-methode om een tekst professioneel op te maken? Ooit besloten geen computercursus te volgen omdat je gelooft in 'al doende leert men'...? En toch ontdekt dat sommige dingen te veel tijd kosten om er 'eventjes tussendoor te doen'? Dan is deze e-learning van nog geen half uur precies wat jij zoekt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Methodische handleiding voor het opmaken van documenten in het meest gangbare tekstverwerkingsprogramma

De e-learning 'Methodisch tekstdocumenten opmaken in Word' is logisch ingedeeld in acht hoofdstukken. Achtereenvolgens leer je eerst stijlen toekennen, essentiële elementen gebruiken, de pagina-opbouw hanteren. Vervolgens krijg je instructies over de basale opmaak van een document en over de manier waarop je stijlopmaak kunt wijzigen. De laatste drie onderdelen gaan over specifieke opmaak, de voornaamste overige stijlopties en het invoegen van plaatjes en objecten. Het bijzondere van deze e-learning is de aandacht die besteed wordt aan de juiste volgorde waarin de diverse opmaakbewerkingen moeten worden gedaan. Dat bespaart een hoop frustratie en verloren tijd! Want ook een goede tekstopmaak is gewoon een kwestie van goed organiseren.

Duur

De e-learning 'Methodisch teksten opmaken in Word 2010' duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die er belang bij heeft dat zijn of haar teksten er goed en professioneel uitzien, niet alleen wat betreft de inhoud maar ook qua opmaak. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Presenteren Formuleren en rapporteren, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Methodisch documenten opmaken in Word 2010' bestaat uit:

  • VideoCollege (30 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Diverse opdrachten
  • Leerjournaal
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Methodisch documenten opmaken in Word 2010' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.