Cursus Brieven samenvoegen in Word

Cursus Brieven samenvoegen in Word


Sinds digitaal tekstverwerken mogelijk is, zijn er hoe langer hoe meer opties om de meest arbeidsintensieve kantoorwerkzaamheden te automatiseren. Het samenvoegen van brieven is daar één van. Als je wilt weten hoe je brieven samenvoegt in één van de meest gangbare tekstverwerkingsprogramma's, dan vind je in deze korte en compacte online training alles wat je nodig hebt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Hoe je je mailings aan de basis efficiënter opzet

De online training 'Brieven samenvoegen in Word 2010' legt stap voor stap uit wat je moet doen om een succesvolle 'mail merge' tot stand te brengen. Naast de juiste methodes om adressen te selecteren in een databestand, leer je samenvoegvelden invoegen in het bestand dat je in veelvoud de deur uit wilt sturen. Veelvoorkomende vergissingen worden besproken en voor gemaakte fouten wordt de weg naar een oplossing gewezen. Je raakt verder vertrouwd met het datumformat, werken met valuta en 'regels'. De e-learning is praktisch van opzet en laat je horen en zien wat je echt moet weten over dit onderwerp.

Duur

De e-learning 'Brieven samenvoegen in Word 2010' duurt ongeveer 20 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die vanuit zijn of haar werk of privé efficiënter wil omgaan met de mogelijkheden om het versturen van brieven aan meerdere adressen foutloos te automatiseren. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Brieven samenvoegen in Word' bestaat uit:

  • VideoCollege (12 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Aanbevolen aanpak
  • Diverse oefen- en werkbestanden

Toetsing

De cursus ' Brieven samenvoegen in Word' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.