Het Icademy e-learningconcept

Icademy is dé internetopleider van Nederland, met een aanbod van meer dan 250 cursussen voor zowel privé-gebruik als voor bedrijven en instanties.
De cursussen van Icademy zijn kort en praktisch. Zo leer je in de kortst mogelijke tijd zo veel mogelijk, en kun je het geleerde direct toepassen in de praktijk!
De inhoud van de cursussen is ontwikkeld door ervaren opleidingsdeskundigen. Daarnaast zijn alle cursussen gemaakt volgens de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van e-learning: gesproken tekst, relevant  en functioneel beeldmateriaal, (tekst)animatie en een uitgebreide toets. En niet onbelangrijk: onze cursussen zijn ook gewoon leuk om te doen!

Principe

De meeste theoretische kennis en kunde kunnen heel goed via e-learning opgenomen worden. Vaardigheden zul je echter in de praktijk moeten aanleren. Daarom zijn bij bijna alle zakelijke cursussen van Icademy werkbladen en/of praktijkopdrachten beschikbaar die je helpen de theorie in de praktijk te brengen. Ook verhoog je je leerrendement door bij de start van de cursus een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) op te stellen. Daarvoor stelt Icademy handige tools ter beschikking.

De cursussen

Bij elke cursus (of training) is door ons een schatting gemaakt van de gemiddelde doorlooptijd. Daarmee wordt bedoeld de gemiddelde tijd die je als cursist nodig hebt om de cursus met goed gevolg af te sluiten.
Daarbij gaan we er ten eerste van uit dat je maximaal gebruik maakt van het studiemateriaal dat we aanbieden. In de tweede plaats hebben we gerekend met een tijd van in totaal ca. vier uur per week waarin je je actief bezighoudt met het lesmateriaal. Voor de cursussen die een doorlooptijd van meer dan één week beslaan, is het aan te raden een planning te maken. Daarvoor kun je het hier bijgeleverde planningsoverzicht gebruiken
Natuurlijk ben je vrij om je studie zo in te delen als je zelf wilt. Toch raden we je aan in grote lijnen deze volgorde aan te houden:

  1. Bestudeer eerst de competentiekaarten voor je Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), en als dat nodig is de instructie die daarbij hoort.
  2. Inventariseer de tijd die je nodig denkt te hebben met het doornemen van alle aangeboden studiematerialen.
  3. Volg daarbij zoveel mogelijk de aangegeven nummering van de studiematerialen, voor zover van toepassing.
  4. Vul je planningsoverzicht (per week) in.
  5. Maak in je planning ruimte om regelmatig de interactieve lesstof door te nemen.
  6. Sluit je planning af met de online toets. 

Direct starten

Koop je een cursus bij Icademy dan kun je na betaling direct starten met je cursus. Er is  geen beperking aan het aantal keren dat je op de cursus inlogt. Je cursus blijft levenslang voor je beschikbaar. En als er updates zijn van het lesmateriaal, dan krijg je deze gratis ter beschikking.

Gratis E-book

Bij elke cursus krijg je gratis een E-book (PDF). Je kunt het E-book bekijken op de computer, maar ook op je tablet, smartphone of E-reader. Het E-book is ook eenvoudig in zijn geheel te printen. Als je slechts enkele pagina’s wilt printen, dan is dat ook mogelijk.

Persoonlijk gebruik

Je koopt een cursus bij Icademy voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om je inlogcode aan anderen te geven of uit te lenen. Ook is het niet toegestaan om lesmaterialen aan anderen te geven of uit te lenen. Onze prijzen zijn zo laag, dat dit volgens ons ook helemaal niet nodig is. Bovendien ontvangt slechts één persoon een gewaarmerkt en op naam gesteld certificaat na succesvolle afronding per cursus.