Voordeelpakket Studievaardigheden

Voordeelpakket Studievaardigheden


"Een leven lang leren!" Je hoort het overal, en iedereen schijnt het te moeten! Voor mensen die net van school af zijn, is dat meestal niet zo lastig; die zitten nog in de 'flow', zoals dat heet. Maar als je al een poos de schoolbanken achter je hebt gelaten, kan dat moeilijker liggen; je kunt zomaar het leren verleerd zijn. In dat geval is het Cursuspakket Studievaardigheden van Icademy voor jou dé uitkomst!


Beschikbaarheid: Op voorraad

77,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Het Cursuspakket Studievaardigheden omvat naast de uitgebreide online cursus 'Leren en studeren' een set van drie praktisch opgezette trainingen over 'Mindmapping', 'Snellezen' en 'Effectief tentamen of examen voorbereiden'. Hiermee heb je de voornaamste tools in handen om met frisse moed aan een nieuwe opleiding of leertraject te beginnen. Je maakt onder andere kennis met een doeltreffende manier om je eigen leerstijl te herkennen en doeltreffend aan te spreken. Het Cursuspakket Studievaardigheden is zo opgezet dat je er ook direct rendement uit kunt halen wanneer je merkt dat je halverwege een leertraject dreigt vast te lopen. De vier zorgvuldig geselecteerde cursussen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van leren.

Doelgroep

Dit pakket is zeer geschikt voor mensen voor wie leren en studeren een nieuw of hernieuwd avontuur is. De praktische opzet van de vier cursussen zal veel herkenbare momenten opleveren bij mensen die na jaren 'gewoon werken' begonnen zijn met het volgen van een opleiding of een cursus.

Certificaten

Voor elke succesvol afgeronde cursus uit dit pakket ontvangt u per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

Pakketinhoud

Cursustitels

Dit pakket omvat de volgende titels:

  • Leren en studeren
  • Mindmapping
  • Slim tentamen of examen voorbereiden
  • Snellezen