Voordeelpakket Non-verbale communicatie

Voordeelpakket Non-verbale communicatie


Goed kunnen praten is één ding, maar op een handige manier voor de dag komen in de non-verbale communicatie met anderen is een verhaal apart. Wil je jezelf op een voor veel mensen onbekend terrein met meer zelfvertrouwen neerzetten, in contact met je zakenpartners, collega's, maar ook gewoon privé? Dan is het cursuspakket 'Non-verbale communicatie' beslist een aanrader.


Beschikbaarheid: Op voorraad

97,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

De niet uitgesproken signalen die door mensen onderling worden uitgewisseld zijn beslissend voor elke vorm van directe communicatie. Iets deftiger gezegd: de non-verbale aspecten van menselijke communicatie maken op bijna elk denkbaar terrein het verschil. Het is dus van het grootste belang de belangrijkste eigenschappen van deze verrassende tekentaal te kennen en te hanteren. Maar communicatie begint natuurlijk bij het herkennen van de ander. Met de cursussen 'Lichaamstaal' en 'Gezichten herkennen' heb je een tweetal prachtige instrumenten in handen om op beide punten je vaardigheden te verbeteren en uit te breiden.

Doelgroep

Dit pakket is echt geschikt voor iedereen die meer inzicht wil hebben in de manier waarop je je medemensen op een effectieve manier benadert. Verder is de combinatie van beide titels bij wijze van spreken specifiek geschreven voor mensen die moeite hebben met het herkennen van gezichten.

Certificaten

Voor elke succesvol afgeronde cursus uit dit pakket ontvangt u per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

Pakketinhoud

Cursustitels

Dit pakket omvat de volgende titels:

  • Gezichten herkennen
  • Lichaamstaal