Verhuurmakelaar in loondienst

Verhuurmakelaar in loondienst

Met de leergang 'Verhuurmakelaar in loondienst' word je opgeleid tot makelaar die goede kansen maakt om als werknemer aan de slag te kunnen werken binnen een een bestaand bedrijf.


Na succesvolle afronding van de opleiding heb je alles in huis om succesvol het vak van makelaar te beoefenen. Je zult in staat zijn om als professional te communiceren met klanten, huurders en verhuurders. De kennis en kunde die je in deze opleiding meekrijgt gaan je helpen om met zelfvertrouwen om te gaan met diverse situaties die zich kunnen voordoen in de vastgoedsector.


De cursus bestaat uit meerdere modules, waarin een goed gestructureerde reeks videolessen over logisch afgebakende onderwerpen worden aangeboden. Elke module sluit af met een toetsing. De toetsing bij de laatste module geldt als eindtoets; als je deze met een voldoende afrondt, krijg je een gewaarmerkt certificaat.


Daarnaast voorziet de opleiding in alle benodigde documenten, waarmee je een snelle start kunt maken als professioneel verhuurmakelaar in loondienst, zoals e-mail templates, checklists en standaardformulieren. Als cursist krijg je bovendien toegang tot een community waarbinnen je je leerproces kunt delen met anderen, zoals medecursisten en topdeskundigen in het vak.

Beschikbaarheid: Op voorraad

997,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Met de leergang 'Verhuurmakelaar in loondienst' word je opgeleid tot een gespecialiseerde verhuurmakelaar, die voorgesorteerd is om succesvol te kunnen werken binnen een bestaande organisatie als werknemer. Deze opleiding helpt je bij ontwikkelen van essentiële vaardigheden en kennis die nodig zijn voor een verhuurmakelaar binnen een bedrijf.

Na afronding van de opleiding beschik je over de vereiste kennis en vaardigheden om effectief te functioneren als verhuurmakelaar binnen een organisatie. Je zult in staat zijn om op een professionele manier te communiceren met klanten, huurders en verhuurders, en om te gaan met diverse situaties die zich kunnen voordoen in de vastgoedsector.

De cursus omvat meerdere modules die een breed scala aan onderwerpen behandelen, waaronder het vinden en beoordelen van huurwoningen, onderhandelen met huurders en verhuurders, het opstellen van huurovereenkomsten en het beheren van huurpanden.

Elke module biedt gestructureerde videolessen en aanvullend studiemateriaal om je kennis en begrip van de onderwerpen te vergroten. In de laatste module gaan we in op het vergroten van jouw kansen op de arbeidsmarkt, dit door je een professioneel CV en Motivatiebrief te laten schrijven en er samen voor te zorgen dat je Linkedin Profiel up-to-date is.

De modules worden telkens afgesloten met een toetsing. De toetsing bij de afrondende module geldt als eindtoets. Als je daarvoor slaagt heb je recht op een certificaat.

De opleiding voorziet ook in praktische hulpmiddelen en documenten die je kunnen ondersteunen in je werk als verhuurmakelaar in loondienst. Hierbij kun je denken aan standaardformulieren, sjablonen voor e-mails, checklists en andere documenten die je kunt gebruiken bij de dagelijkse uitvoering van je taken. Daarnaast krijg je als cursist toegang tot een online platform/community waar je kunt samenwerken en kennis kunt delen met medecursisten en ervaren professionals in het vakgebied.

De leergang 'Verhuurmakelaar in loondienst' biedt een aantrekkelijke afwisseling van zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden die essentieel zijn om succesvol te zijn als verhuurmakelaar binnen een organisatie.

De studiebelasting bedraagt 40-45 uur voor deelnemers die in ieder geval op mbo-4 niveau kunnen acteren.