Vastgoed: verhuur

Vastgoed: verhuur

De opleiding 'Vastgoed: verhuur’ bevat up-to-date informatie over de diverse facetten van de vastgoedsector, zoals de aankoop, wet- en regelgeving en rendementsberekeningen en heeft als focus het verhuren van vastgoed. Via een zestal modules leer je alles wat je weten moet voor een stevige positie als professional in de vastgoedhandel met een extra specialistische focus op het verhuren van vastgoed.


De opleiding 'Vastgoed: verhuur’ is gebaseerd op de deskundigheid en ervaring die in een professionele vastgoedonderneming is opgebouwd.


Het geheel is praktisch opgezet maar geeft ook een actueel inzicht in de theorievorming rond de voornaamste onderwerpen en bestaat uit een overzichtelijk gestructureerde serie videocolleges in zes modules.


Na elke module wordt je een tussentoets aangeboden, die je succesvol moet afronden om verder te kunnen gaan. De toetsing die volgt op de laatste module geldt tevens als eindtoets, die je recht geeft op een certificaat.


De hele opleiding is erop gericht dat je na afronding direct zelfstandig aan de slag kunt in de wereld van het vastgoed.

Beschikbaarheid: Op voorraad

1.000,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

De online opleiding 'Vastgoed: verhuur’ vormt een specialisatie bij het werken als professional in de vastgoedsector. In zes modules leer je alles wat je weten moet als vastgoedspecialist waarbij specifiek aandacht wordt gegeven aan het verhuren van vastgoed. Deze opleiding vormt een specialistische aanvulling op onze opleiding ‘Vastgoed professional’ en bevat alle elementen van deze basistraining, die gemaakt is door deskundige mensen met uitgebreide ervaring in de real estate sector.

Deze opleiding is ontworpen voor (beginnende) ondernemers, aannemers, makelaars en andere professionals die naast hun huidige baan fundamentele kennis willen verwerven over het aankopen, financieren, renoveren, verhuren en beheren van onroerend goed.

De opleiding geeft je eerst een introductie in de verschillende inkomstenbronnen en strategieën die toegepast worden in de vastgoedsector. Vervolgens leer je professioneel inzicht ontwikkelen in de trends, de kansen en de wet- en regelgeving van de vastgoedmarkt. Daarna krijg je alle tools aangereikt die je nodig hebt voor een doeltreffende analyse die gericht is op het aankopen van vastgoed. Vervolgens leer je alle relevante zaken rond het waarderen van vastgoed. Ook krijg je aanwijzingen voor de opbouw van een team vastgoedspecialisten. In de laatste module ligt de focus specifiek op het onderwerp verhuur.

De opleiding 'Vastgoed: verhuur’ is praktisch opgezet en bestaat per module uit een overzichtelijk gestructureerde serie videocolleges. Na elke module wordt je een tussentoets aangeboden, die je succesvol moet afronden om verder te kunnen gaan. De toetsing die volgt op de laatste module geldt tevens als eindtoets, die je recht geeft op een certificaat.

Naast het inhoudelijke aanbod omvat de leergang een wekelijks terugkerend online contactmoment en een live event.

De leergang 'Vastgoed: verhuur’ biedt bovendien de mogelijkheid tot netwerken en uitwisseling van ideeën binnen Huddle, een community van medecursisten.

De studiebelasting bedraagt 45-50 uur voor deelnemers die op hbo-denk- en werkniveau acteren.

De opbouw is als volgt:

  • De basis elementen van het vastgoed.
  • Vastgoed kennis.
  • Analyseren van vastgoed.
  • Het aankopen van vastgoed.
  • Het verzamelen van vastgoed specialisten.
  • Verhuren van vastgoed.

Als je op zoekt bent naar een andere focus, dan bevelen we aan om even te letten op de volgende specialisaties in het vak: ‘Deal finding’, Financiering', ‘Beleggen in vastgoed’, ‘Renoveren en verbouwen', ‘Vastgoedbeheer’. Afzonderlijke opleidingen met focus op deze specifieke aspecten van het vak zijn ook te vinden in de online bibliotheek van Icademy.