Stop nu met roken

Stoppen met roken


De e-learning ‘Stoppen met roken’ zet eerst de algemene informatie op een rij. Wat zorgt er nu precies voor dat stoppen moeilijk is en wat zijn de gevolgen van roken op de korte en lange termijn? Daarna gaan we concreet bespreken hoe jij gaat stoppen: hoe bereid je je goed voor, wat is het juiste moment en ga je wel of geen hulpmiddelen gebruiken? We laten je een persoonlijke stopplan opstellen. Daarnaast kan het stoppen tijdelijk enkele nadelige gevolgen hebben: welke zijn dat en hoe kun je ze het beste het hoofd bieden? Tot slot vertellen we hoe je moeilijke momenten kunt overwinnen en wat je het beste kunt doen als je tóch een sigaret hebt gerookt.

Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Iedereen heeft zijn eigen motivatie om te stoppen met roken. Bijvoorbeeld om € 2.000 per jaar te besparen, je gezonder te voelen of wat makkelijker die lange vergaderingen uit te zitten.

Maar als er zulke goede redenen bestaan, waarom is het dan toch zo moeilijk? En er is al zoveel over geschreven en gezegd, wat werkt nou eigenlijk echt? Wij bieden je praktische aanwijzingen en laten je een concreet plan opstellen om je rookmomenten te vervangen. Kortom: deze cursus helpt jou om het stoppen met roken een stuk makkelijker te maken!

Duur

De e-learning 'Stoppen met roken' duurt ongeveer 50 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Lesmaterialen

De cursus ' Stoppen met roken' bestaat uit:

  • VideoCollege (45 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Controleblad
  • Praktijkoefeningen
  • Samenvatting
  • Instructie luisteren, vragen, samenvatten
  • LPC-invulkaart

Toetsing

De cursus ' Stoppen met roken' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.