Cursus Effectieve kascontrole

Cursus Effectieve kascontrole


Elk jaar (!?) wordt de verenigingskas gecontroleerd... Als de controle is gedaan, weet het bestuur van een hobbyclub, een kerk of een sportvereniging hoeveel financiële ruimte er is voor toekomstige activiteiten. Klopt de kas niet, dan heeft de organisatie een probleem. Niet alleen de kascontrole zelf is belangrijk, maar ook de manier waarop die controle wordt uitgevoerd. Ben jij benoemd als lid van een kascommissie, dan heb je best een verantwoordelijke taak. Een goede voorbereiding is onmisbaar. Deze training kan je daarbij prima van dienst zijn.


Beschikbaarheid: Op voorraad

45,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Praktisch en effectief werken aan realistisch, fraudebestendig financieel beleid

Bij het ontwikkelen van de e-learning 'Effectieve kascontrole' zijn de samenstellers ervan uitgegaan dat jij als kascommissielid je eigen taak serieus opvat. Bij een effectieve kascontrole moet je weten welke vragen je wel en niet mag stellen, wat de knelpunten kunnen zijn in een financiële administratie en hoe je de verschillende onderdelen van zo'n administratie slim en gericht kunt nakijken. Kascontrole is een zaak van vertrouwen, en dat win je niet zomaar. Durf te laten zien aan het bestuur van jouw organisatie dat je het vertrouwen waard bent. Door je kennis op te frissen met deze training zet je een goede stap in die richting.

Duur

De e-learning 'Effectieve kascontrole' duurt ongeveer 50 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor leden van kas(controle)commissies; bestuursleden van verenigingen. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Samenwerken en overleggen, Ethisch en integer handelen, Formuleren en rapporteren, Analyseren, Onderzoeken, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen..

Lesmaterialen

De cursus ' Effectieve kascontrole' bestaat uit:

  • VideoCollege (35 minuten)
  • E-Book
  • Checklist kascrontrole
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak
  • Stappenplan kascontrole

Toetsing

De cursus ' Effectieve kascontrole' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.