Cursus Projectmanagement

Cursus Projectmanagement


Voor het managen van projecten zijn veel en veelsoortige technieken ontwikkeld. En niet zelden staat de vermelding van deelname binnen een projectgroep erg netjes op je CV. Heb je links en rechts iets gelezen over projectmanagement en wil je een eenvoudig en duidelijk overzicht van wat er bij het opzetten en uitvoeren van een project komt kijken? Of misschien wil je leren een inschatting te maken of een bepaalde klus wel of niet geschikt is om uit te voeren? Dan zal deze online training je binnen zeer korte tijd effectief verder helpen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

65,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Samenvattende cursus zonder overbodige theorie voor een praktische aanpak van projecten

In de e-learning 'Projectmanagement' nemen we je in drie onderdelen mee langs de voornaamste zaken die een rol spelen bij het voorbereiden en uitvoeren van een project. De online training is concreet opgezet en laat aan de hand van een aansprekend praktijkvoorbeeld zien hoe je je theoretische bagage in de realiteit handen en voeten kunt geven.

Duur

De e-learning 'Projectmanagement' duurt ongeveer 65 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor teamleiders, projectleiders en betrokkenen bij de opzet van een projectteam. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Aansturen, Samenwerken en overleggen, Overtuigen en beïnvloeden, Formuleren en rapporteren, Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Plannen en organiseren, Kwaliteit leveren, Omgaan met verandering en aanpassen.

Lesmaterialen

De cursus ' Projectmanagement' bestaat uit:

  • VideoCollege (49 minuten)
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • E-books
  • Model opzet projectrapportage
  • Samenvatting
  • Projectvoorbereiding
  • SMART doelen stellen
  • Achtergrondbeschrijving (instructie)
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Projectmanagement' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.