Cursus Functionerings- en beoordelingsgesprekken

Cursus Functionerings- en beoordelingsgesprekken


Weet je wel zeker dat een functioneringsgesprek echt verschilt van een beoordelingsgesprek? Dan ben jij de uitzondering op de regel! Kun je in een paar zinnen dat verschil aangeven? Zo niet, dan wordt het tijd om je kennis op dit belangrijke punt eens bij te spijkeren. In deze systematisch opgezette online training worden de voornaamste elementen van het functionerings- en beoordelingsgesprek behandeld, voor jou als leidinggevende zeker geen overbodige luxe.


Beschikbaarheid: Op voorraad

85,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Hoe je de HR-cyclus inzet voor betere resultaten van jouw organisatie

De e-learning 'Functionerings- en beoordelingsgesprekken' volgt stap voor stap het proces van communicatie tussen een leidinggevende en zijn medewerkers binnen het jaarlijks terugkerende traject rondom functioneren en beoordelen. De voornaamste aspecten van mentaliteit en houding, diverse manieren van communiceren, het inzetten van instrumenten zoals vraagtechnieken en feedback komen alle in deze online training aan de orde. Heldere en deskundige aanwijzingen voor het stellen van duidelijke en meetbare doelen ontbreken evenmin. En verder leer je hoe je op een doeltreffende manier de beschikbare hulpmiddelen kunt hanteren. Het materiaal is opgesplitst in drie modules die elk voorzien zijn van een afzonderlijke toets.

Duur

De e-learning 'Functionerings- en beoordelingsgesprekken' duurt ongeveer 75 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 4 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor leidinggevenden en managers. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Formuleren en rapporteren, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Functionerings- en beoordelingsgesprekken' bestaat uit:

  • VideoCollege (60 minuten)
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Formulier gespreksverslag
  • Model beoordelingsformulier
  • E-books
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Feedback-kaart
  • Instructies formulier en verslag
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Functionerings- en beoordelingsgesprekken' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.