Cursus Beslissen, individueel en als team

Cursus Beslissen, individueel en als team


Elke dag kom jij voor nieuwe keuzes te staan. Dit geldt zeker voor jou als ondernemer en/of leidinggevende; het maken van keuzes is niet uit je bestaan weg te denken. Goed om eens over na te denken aan de hand van een training waarin het maken van individuele (eigen) keuzes en het nemen van gezamenlijke beslissingen het onderwerp vormen. Waarom moet je letten op onduidelijke rollen binnen een groep? Wat doe je met meeloopgedrag? Wat maakt dat kiezen soms zo lastig kan zijn? In deze e-learning wordt op deze en andere vragen op een deskundige manier ingegaan.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Zet communicatievaardigheden in voor effectieve besluitvorming.

De e-learning 'Beslissen, individueel en als team' gaat zakelijk in op de voornaamste factoren die een rol spelen bij het maken van keuzes ofwel het nemen van beslissingen. Zowel het individuele proces als het gemeenschappelijk tot stand brengen van een beslissing komt aan de orde. Daarbij bespreken we belangrijke onderwerpen als de rol van het onbewuste en de natuurlijke processen tussen mensen in een groep. Je komt erachter hoe nuttig een conflict kan zijn voor de toekomst van je bedrijf. Deze online training eindigt met een bespreking van het procesmodel voor groepsontwikkeling van Bruce Wayne Tuckman.

Duur

De e-learning 'Beslissen, individueel en als team' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 dagen.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor leidinggevenden/ondernemers die voor de opgave staan een team op een professionele manier aan te voeren. Maar ook als je wilt weten hoe het zit met het nemen van beslissingen op individueel niveau kun je veel aan deze cursus hebben. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initi

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Beslissen, individueel en als team' bestaat uit:

  • VideoCollege (21 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Procesmodel van Tuckson
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Beslissen, individueel en als team' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.