4 Tools voor effectief vergaderen

4 Tools voor effectief vergaderen


De cursus is geschikt voor iedereen die professioneel betrokken is bij het voorbereiden, organiseren en bijwonen van vergaderingen. Aanbevolen instapniveau: MBO. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Aansturen, Samenwerken en overleggen, Formuleren en rapporteren, Plannen en organiseren, Presenteren, Analyseren, Creëren en innoveren.


Beschikbaarheid: Op voorraad

605,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

4 tools voor effectief vergaderen

Met '4 tools voor effectief vergaderen' heb je een complete gereedschapkist in huis waarin alle belangrijke aspecten van het vergader-vak een plek krijgen. Tal van nuttige aanwijzingen van het opzeten en schrijven van notulen (inclusief de voorbereiding op de vergadering) komen uitvoerig aan bod. De organisatie en de uitvoering van de vergadering zelf worden uitgebreid besproken. Bovendien word je je bewust gemaakt van het belang van goede overlegsituaties binnen de organisatie waar je deel van uitmaakt. Tot slot leer je goede en minder goede argumenten in een discussie goed van elkaar onderscheiden. 

Duur

De e-learning '4 Tools voor effectief vergaderen' duurt ongeveer 30 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 8 weken.

Lesmaterialen

De cursus ' 4 Tools voor effectief vergaderen' bestaat uit de modules:

  • Notuleren
  • Effectief vergaderen
  • Overleg binnen een onderneming
  • Krachtig argumenteren
  • Meerdere contactmomenten

Toetsing

De cursus '4 Tools voor effectief vergaderen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.