Cursus Arbeidsovereenkomst

Cursus Arbeidsovereenkomst


Je bent nu zover dat je personeel gaat aannemen. Er moet een arbeidsovereenkomst worden gemaakt. Zo'n overeenkomst kan net zo uitgebreid worden als je zelf wilt. Maar jij en ook je toekomstige medewerker(s) hebben er veel belang bij dat alleen het hoognodige in het contract komt te staan. Als dat zo is, dan is deze online training precies wat je zoekt. Want hierin leer je stap voor stap wat werkelijk vereist is voor een arbeidsovereenkomst en wat juist helemaal niet.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Compleet overzicht rechten en plichten van jou en je medewerkers

In de e-learning 'Arbeidsovereenkomst' wordt eerst aandacht besteed aan de verschillende soorten arbeidsvoorwaarden. Vervolgens bespreken we de vereiste condities en de invulling van noodzakelijke gegevens in een arbeidsovereenkomst. Begrippen als functieomschrijving, functiewaardering, aansprakelijkheid en de regels in verband met een proeftijd, plus de diverse soorten bedingen passeren de revue. Natuurlijk ontbreekt ook uitleg over de verschillende beloningsstelsels niet. Kortom: een cursus die eigenlijk gedaan zou moeten worden door elke MKB-er die op het punt staat personeel aan te nemen.

Duur

De e-learning 'Arbeidsovereenkomst' duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ondernemers, leidinggevenden in het MKB. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Arbeidsovereenkomst' bestaat uit:

  • VideoCollege (30 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Overzicht beloningsstelsels
  • Het arbeidsovereenkomst ABC
  • Overzicht functievergelijking

Toetsing

De cursus ' Arbeidsovereenkomst' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.