Cursus Algemene voorwaarden

Cursus Algemene voorwaarden


Bij elke overeenkomst hoort een bijlage met algemene voorwaarden. Deze voorwaarden worden ook wel de 'kleine lettertjes' genoemd. Omdat je algemene voorwaarden bij elke overeenkomst nodig hebt, is het handig goede algemene voorwaarden te hebben. Nu kun je denken: 'Help, dat kan ik helemaal niet!'. Maar je kunt ook gewoon beginnen aan een duidelijke, afgebakende cursus over het onderwerp! Zo leer je in weinig tijd goede algemene voorwaarden op te stellen voor jouw bedrijf!


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Hoe je de kleine letters bij een overeenkomst compleet maakt

In deze e-learning leer je alles over de algemene voorwaarden. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden krijg je inzicht in de kleine lettertjes. Je leert wat je wel en wat je niet in de algemene voorwaarden kunt zetten. En ook welke bepalingen voor jouw branche het vaakst voorkomen. Na deze online training zul je jouw eigen algemene voorwaarden kunnen opstellen.

Duur

De e-learning 'Wet en regelgeving voor ondernemers' duurt circa 45 muten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Daarmee heb je studiemateriaal voor ongeveer 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ZZP'ers, kleine ondernemers, starters en potentiële ondernemers.Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Ethisch en integer handelen, Vakdeskundigheid toepassen, Instructies en procedures opvolgen, Ondernemend en commercieel handelen, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Algemene voorwaarden' bestaat uit:

  • VideoCollege (31 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Zwarte en grijze lijst
  • Oefenopdracht
  • Stappenplan
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Algemene voorwaarden' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.