Cursus Leveranciers vergelijken en beoordelen

Cursus Leveranciers vergelijken en beoordelen


Waarom zou je eigenlijk een 'vergelijkende studie' moeten maken van de leveranciers voor jouw onderneming? Er zijn verschillende redenen voor te bedenken. En waarschijnlijk is de noodzaak daarvoor nu groter dan ooit. Maar welke zaken wil je bij zo'n vergelijking dan een rol laten spelen? Over dit soort vragen is natuurlijk al eerder nagedacht en de hoofdzaken ervan zijn in deze bondige e-learning neergezet.


Beschikbaarheid: Op voorraad

29,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Weten met wie je zaken wilt doen en waarom je dat wilt

In de e-learning 'Leveranciers vergelijken en beoordelen' wordt eerst het verloop van het inkoopproces besproken, met aandacht voor de technische, de commerciële en de administratieve fase. Natuurlijk komt ook de vraag aan de orde waarom het eigenlijk nodig is om leveranciers te beoordelen; daarbij wordt gekeken naar de diverse criteria die je voor een beoordeling kunt aanleggen. Een apart onderdeel is gewijd aan de vergelijking van leveranciers. Tot slot wordt op een praktische manier aandacht gevraagd voor het omgaan met offertes.

Duur

De e-learning 'Leveranciers vergelijken en beoordelen' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ondernemers en medewerkers die betrokken zijn bij de bepaling van welke leveranciers het beste aan de wensen en verwachtingen van de onderneming kunnen voldoen. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Leveranciers vergelijken en beoordelen' bestaat uit:

  • VideoCollege (15 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Bouwstenen offerteaanvraag
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Leveranciers vergelijken en beoordelen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

All you can learn

De Cursus Leveranciers vergelijken en beoordelen is ook beschikbaar in het Icademy All you can learn abonnement.


All you can learn omdat:

Onderzoek bij onze cursisten toont aan dat er veel behoefte is om, tegen lage kosten, veel meer over een onderwerp te leren.
De Cursus Leveranciers vergelijken en beoordelen en alle andere 260 Icademy trainingen zijn zonder extra kosten te volgen.

Alle trainingen nu met GRATIS PDF e-book! Bekijk het overzicht van alle trainingen.


All you can learn van Icademy , leer meer, betaal minder.


Meer informatie of bestel direct.