Online Business Bouwen

Online Business Bouwen

De opleiding 'Online Business Bouwen' biedt jou een sterke basis om te groeien als (online) ondernemer. In de opleiding krijg je gerichte praktijkopdrachten en de theoretische onderbouwing die je nodig hebt om jouw online business succesvol op te bouwen. Samen werken we niet alleen aan jouw online business, maar kijken we ook naar jou als persoon. We werken aan wat jezelf als potentieel al in huis hebt en besteden aandacht aan een geschikte mindset om van jou een goede (online) ondernemer te maken. Zo leer je hoe jij een gedisciplineerde ondernemer wordt met een scherpe visie.


De opleiding bestaat uit een goed gestructureerde serie videocolleges, opgebouwd in acht modules.


Na succesvolle afronding weet jij hoe je een online bedrijf moet bouwen en naar het volgende niveau kunt tillen.


'Online Business Bouwen' is een opleiding die wordt gedoceerd door zeer ervaren e-commerce ondernemers met een bewezen trackrecord. De docenten zijn betrokken en delen de kneepjes van het vak met jou en zullen jou de modellen uitleggen die ze zelf ook gebruiken in het runnen van hun eigen online bedrijven. Er is de afgelopen jaren veel veranderd in het online landschap; deze opleiding biedt het meest actuele totaaloverzicht van alle belangrijke informatie.


De opleiding is zowel geschikt voor starters als voor online ondernemers die al bekend zijn met het vak. Mocht je al eerder een soortgelijke opleiding hebben gevolgd, dan helpt 'Online Business Bouwen' je aan de allernieuwste inzichten voor het verder bouwen aan jouw online business.

Beschikbaarheid: Op voorraad

1.000,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Deze opleiding is bedoeld voor online ondernemers die de ambitie hebben om hun online business naar het volgende niveau te tillen. Ben jij je aan het oriënteren op een start met online verkoop, of ben je al een tijdje bezig maar wil je nog meer te weten komen over online ondernemen en het schalen van jouw online bedrijf? Dan is 'Online Business Bouwen' heel relevant voor jou, omdat daarin specifieke methodes en technieken worden gepresenteerd die jij vandaag de dag écht moet toepassen om jouw online bedrijf succesvol te kunnen runnen.

De opleiding bestaat uit een 8-weekse videocursus die je geheel zelfstandig kunt volgen. Daarnaast kun je regelmatig meedoen aan een coaching-sessie. De coaching wordt verzorgd door ervaren experts.

Als deelnemer krijg je ook toegang tot een online community waar je 24/7 terecht kunt voor al jouw vragen. Binnen deze community worden tips & trics uitgewisseld tussen deelnemers en experts.

De opleiding 'Online Business Bouwen' heeft een doorlooptijd van ongeveer 50 uren. Wil je het maximale rendement uit je online opleiding halen, gebruik dan alle ondersteunende leermaterialen en -producten. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 8 weken. Afhankelijk van je eigen leertempo bedraagt de totale studiebelasting tussen de 80 en 100 uren.

Na elke module volgt een toetsing. De toets bij de laatste module geldt als eindtoets. Succesvolle afronding geeft je recht op een certificaat.

Dit is wat je kan verwachten van de cursus:

Week 1: Jouw eigen fundering als online ondernemer.
Week 2: Het business model; starten met online verkopen.
Week 3: Winstgevende producten vinden dankzij bewezen strategie.
Week 4: Professioneel inkopen bij jouw leverancier.
Week 5: Succes Prognoses; ken je cijfers.
Week 6: Verkopen genereren met jouw producten.
Week 7: Optimaliseren van bedrijfsprocessen en jouw online bedrijf opschalen.
Week 8: Het leven van een online ondernemer. Hoe maximaliseer jij jouw potentie?