Meer online verkopen met neuromarketing

Meer online verkopen met neuromarketing

Ben je op zoek naar een manier om je conversie te verhogen en je marketingcampagnes naar het volgende niveau te tillen? Dan is dit de opleiding 'Meer online verkopen met neuromarketing' voor jou! De inhoudsdeskundigen, afkomstig van Unravel Academy, geloven in de kracht van neuromarketing en psychologie om je te helpen meer conversie te behalen. Onze unieke aanpak maakt gebruik van de nieuwste inzichten uit de hersenwetenschappen en de gedragswetenschappen om je te helpen begrijpen wat je doelgroep beweegt en hen te overtuigen om te converteren.


Met onze stapsgewijze benadering leer je hoe je de hersenen van je doelgroep kunt beïnvloeden door middel van neuromarketing en psychologie. Onze experts delen hun kennis en ervaring met je, zodat je weet hoe je het beste kunt profiteren van deze krachtige methoden.


De opleiding 'Meer online verkopen met neuromarketing' is opgebouwd uit twee onderdelen, deel 1: “The Complete Neuromarketing Essentials” (Engelstalig) en deel 2: “Meer Conversie met Neuromarketing & Psychologie“.


Beide onderdelen bestaan ieder op hun beurt uit een helder gestructureerde reeks videocolleges over scherp afgebakende onderwerpen. Elk onderdeel sluit af met een toetsing. De toetsing bij het laatste onderdeel geldt als eindtoets; succesvolle afronding daarvan geeft je recht op een gewaarmerkt digitaal certificaat.


Naast de reeksen videocolleges voorziet de opleiding in diverse documenten en aanvullende studiematerialen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om je vragen te stellen aan de opleider en diens assistenten.

Beschikbaarheid: Op voorraad

997,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

In de opleiding 'Meer online verkopen met neuromarketing' krijg je met behulp van de nieuwste inzichten uit de neuro-wetenschappen alle relevante informatie om het oude vak van verkopen naar een eigentijds en toekomstgericht niveau te tillen. 

Na succesvolle afronding van de opleiding ben je op de hoogte van alle momenteel bekende informatie over neuromarketing technieken die van belang zijn voor succesvolle online marketing in 2023. De bijzondere aandacht voor relatie tussen de werking van het menselijk brein en het moment dat daadwerkelijk conversie plaatsvindt, maakt dat je nóg meer impact hebt op het moment van de koopbeslissing. 

Stel je voor dat je de geheimen van de menselijke geest kent en hoe je deze kunt inzetten om meer conversie te realiseren. Dat is precies wat je kunt verwachten na het volgen van onze training. Je zult leren hoe je neuromarketing en psychologie kunt inzetten om je doelgroep te begrijpen en hen te overtuigen om te converteren.

Let op: het eerste onderdeel van de opleiding (The Complete Neuromarketing Essentials) is verzorgd in het Engels, het tweede onderdeel (“Meer Conversie met Neuromarketing & Psychologie”) wordt in het Nederlands gegeven.

Na het onderdeel 'Neuromarketing Essentials' worden in het onderdeel over 'Conversie' de volgende deelonderwerpen uitgediept.

 1. De Verborgen Psychologie van Shoppen
 2. De balans tussen ratio en emotie online
 3. De 7 sterkste beïnvloedingstactieken
 4. Grip op gedrag en perso09`zxc?onlijkheid?
 5. De psychologie van Branding & Design
 6. Zo stuur je (on)bewuste aandacht
 7. Perfecte Pagina’s met Psychologische Patronen
 8. Online overtuigen
 9. Beïnvloed keuzes met deze 50+ cognitieve biases
 10. Gebruik deze triggers om gedrag te sturen
 11. Copywriting voor meer conversie
 12. Hier moet een perfecte check-out aan voldoen
 13. Mobiel versus Desktop
 14. Brain First Design, toegepast
 15. Expert Review
 16. Gebruikersonderzoek: in het brein van je bezoeker
 17. A/B-testing fundamentals
 18. New Neuromarketing Insights

Naast het inhoudelijke aanbod omvat de leergang 'Meer online verkopen met neuromarketing' regelmatig terugkerende online coachingsmomenten, waarvoor de deelnemers per e-mail worden uitgenodigd.

De studiebelasting bedraagt 40 - 45 uur voor deelnemers die in ieder geval op HBO-niveau kunnen acteren.