Deal finding in vastgoed

Deal finding in vastgoed

De opleiding 'Deal finding in vastgoed' bevat up-to-date informatie over de diverse facetten van de vastgoedsector, zoals de aankoop, wet- en regelgeving en rendementsberekeningen en heeft als focus de beleggingsmarkt van het vastgoed. Via een zestal modules leer je alles wat je weten moet voor een stevige positie als professional in de vastgoedhandel met een extra specialistische focus op ‘Deal finding’.


De opleiding 'Deal finding in vastgoed' is gebaseerd op de deskundigheid en ervaring die in een professionele real estate onderneming is opgedaan.


Als geheel is de opleiding praktisch van opzet maar geeft ook een actueel inzicht in de theorievorming rond de voornaamste onderwerpen; de opleiding bestaat uit een overzichtelijk gestructureerde serie videocolleges in zes modules.


Na elke module wordt je een tussentoets aangeboden, die je succesvol moet afronden om verder te kunnen gaan. De toetsing die volgt op de laatste module geldt tevens als eindtoets, die je recht geeft op een certificaat.


De hele opleiding is erop gericht dat je na afronding direct zelfstandig aan de slag kunt in de wereld van het vastgoed.

Beschikbaarheid: Op voorraad

1.000,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

De online opleiding 'Deal finding in vastgoed' biedt een specialisatie bij het werken aan je eigen vastgoedportefeuille. In zes modules leer je alles wat je weten moet als vastgoed professional waarbij je grondig geïnformeerd bent op het gebied van ‘deal finding’. Deze opleiding borduurt voort op onze opleiding ‘Vastgoed professional’ en bevat alle elementen van deze basistraining, die gemaakt is door deskundige mensen met veel ervaring in het vak.

Deze opleiding is ontworpen voor (beginnende) ondernemers, aannemers, makelaars en andere professionals die naast hun huidige baan fundamentele kennis willen verwerven over het aankopen, financieren, renoveren, verhuren en beheren van onroerend goed.

In de opleiding komen eerst de verschillende inkomstenbronnen en strategieën langs die toegepast worden in het vastgoed. Daarna komt de ontwikkeling van inzicht in de trends, de kansen en de wet- en regelgeving van de vastgoedmarkt aan bod. Verder leer je de ins & outs voor een doeltreffende analyse die gericht is op het aankopen van vastgoed. Vervolgens ga je werken aan het waarderen van vastgoed. Je krijgt vervolgens aanwijzingen voor de opbouw van een team vastgoedspecialisten. In de laatste module ligt de focus op het gericht vergaren van aanbod en de verkoop ervan.

De opleiding 'Deal finding in vastgoed' is praktisch opgezet en bestaat per module uit een overzichtelijk gestructureerde serie videocolleges. Na elke module wordt je een tussentoets aangeboden, die je succesvol moet afronden om verder te kunnen gaan. De toetsing die volgt op de laatste module geldt tevens als eindtoets, die je recht geeft op een certificaat

Naast het inhoudelijke aanbod omvat de leergang een wekelijks terugkerend online contactmoment en een live event.

De leergang 'Deal finding in vastgoed' biedt bovendien de mogelijkheid tot netwerken en uitwisseling van ideeën binnen Huddle, een community van medecursisten.

De studiebelasting bedraagt 45-50 uur voor deelnemers die op hbo-denk- en werkniveau acteren.

De opbouw is als volgt:

  • De basis elementen van het vastgoed.
  • Vastgoed kennis.
  • Analyseren van vastgoed.
  • Het aankopen van vastgoed.
  • Het verzamelen van vastgoed specialisten.
  • Deal finding.

Als je op zoekt bent naar een andere focus, dan bevelen we aan om even te letten op de volgende specialisaties in het vak: 'Financieren', 'Beleggen/investeren', 'Verhuren van vastgoed', 'Verbouwen en renoveren van vastgoed' die eveneens te vinden zijn in de online bibliotheek van Icademy.