Cursus Wijn - Verkoop

Cursus Wijn - Verkoop


Je hebt al gemerkt dat er heel wat flessen wijn over de lopende band gaan. Je hebt ook gezien dat er erg veel verschillende soorten wijn in de winkel worden aangeboden. Maar als een klant jou een concrete vraag zou stellen....? Wil je graag meer weten over wijn zodat je je klanten van deskundig advies kunt dienen? Dan is deze zeer online training perfect voor jou!


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Weten wat je verkoopt op de slijterij-afdeling in de supermarkt

De e-learning 'Wijn - Verkoop' gaat in op de belangrijkste zaken die je moet weten als je betrokken bent bij de verkoop van wijn. Je leert de informatie op een wijnetiket lezen en begrijpen, je raakt vertrouwd met de diverse soorten wijn en ontdekt meer over de plaatsing en presentatie van wijn in de supermarkt. Bijzonderheden over het proeven en keuren van wijn wisselen we af met belangrijke wetenswaardigheden over het inschenken, drinken en bewaren van wijn. Een duidelijke en compacte training waarin je een veelbelovend begin kunt maken als deskundig adviseur voor de klanten van jouw winkel.

Duur

De e-learning 'Wijn - Verkoop' duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 dag.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor verkoopmedewerkers in de supermarkt en verder voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp en op zoek is naar samenhangende informatie over verkoop en toepassing van wijn. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten.

Lesmaterialen

De cursus ' Wijn - Verkoop' bestaat uit:

  • VideoCollege (30 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Leerjournaal
  • Instructie lezen wijnetiketten
  • Aanbevolen aanpak
  • Praktijkopdrachten CBL-certificaat

Toetsing

De cursus ' Wijn - Verkoop' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.