Cursus Wet- en regelgeving voor ondernemers

Cursus Wet- en regelgeving voor ondernemers


Of je het nu leuk vindt of niet, in ons land moeten ondernemers zich houden aan een systeem van regels en wetten dat uiteindelijk bedoeld is om het ondernemen zelf veilig te stellen. Het lijkt erop dat de voorstanders van de deregulering op belangrijke punten hun punt gaan maken, maar voorlopig hebben we nog heel wat regels om ons aan te houden. Denk alleen maar aan de veiligheid en de aandacht voor de ruimtelijke ordening en het milieu. Wil jij snel en op een overzichtelijke manier op de hoogte gesteld worden van wet- en regelgeving die je niet mag missen? Doe deze online training en je bent helemaal bij!


Beschikbaarheid: Op voorraad

29,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Geactualiseerd overzicht van alle belangrijke wetten en regels bij het zakendoen

De e-learning 'Wet en regelgeving voor ondernemers' bespreekt achtereenvolgens (1) de hoofdzaken van de Arbowet, (2) de Wet bescherming persoonsgegevens, (3) Regelgeving voor bedrijf en omgeving en (4) de Wetten met betrekking tot verkoop van genots- en geneesmiddelen. Om elk misverstand en mogelijke teleurstelling te voorkomen: de Wet op medezeggenschap wordt in een andere training behandeld. Dat geldt ook voor zaken rond het ontslagrecht. Veel kennis van wet- en regelgeving bestaat uit een verklaring van moeilijke termen en het onderscheiden van bepaalde begrippen. Ken je die, dan ben je in staat om zelf kennis te nemen van juridische teksten. In deze online training wordt de nadruk gelegd op datgene wat je per se moet weten, bijvoorbeeld het onderscheid tussen de Arbowet en Arboregeling. De training is praktisch van opzet en is opgebouwd aan de hand van uit het leven gegrepen voorbeelden.

Duur

De e-learning 'Wet en regelgeving voor ondernemers' duurt ongeveer 40 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die zijn of haar onderneming op een legale manier georganiseerd wil hebben, dat wil zeggen volgens de meest recente wetten en regelgeving van de Nederlandse overheid. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Wet- en regelgeving voor ondernemers' bestaat uit:

  • VideoCollege (28 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Verwerkingsvragen
  • Controlevragen
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Wet- en regelgeving voor ondernemers' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

All you can learn

De Cursus Wet- en regelgeving voor ondernemers is ook beschikbaar in het Icademy All you can learn abonnement.


All you can learn omdat:

Onderzoek bij onze cursisten toont aan dat er veel behoefte is om, tegen lage kosten, veel meer over een onderwerp te leren.
De Cursus Wet- en regelgeving voor ondernemers en alle andere 260 Icademy trainingen zijn zonder extra kosten te volgen.

Alle trainingen nu met GRATIS PDF e-book! Bekijk het overzicht van alle trainingen.


All you can learn van Icademy , leer meer, betaal minder.


Meer informatie of bestel direct.