Cursus Werken met financiële feiten

Cursus Werken met financiële feiten


Een balans geeft een goed beeld van de financiële positie van een onderneming, maar alleen van het moment waarop hij wordt opgesteld. Nadat de balans is opgesteld, vinden er allerlei transacties plaats waardoor de waarden op de balans veranderen. Deze transacties worden financiële feiten genoemd. Wil je hier meer over weten? Dan is deze online training iets voor jou!


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Boekhouden op detailniveau zonder het overzicht te verliezen

In de e-learning 'Werken met financiële feiten' laten we zien hoe financiële feiten de balans van een onderneming veranderen. Je raakt in korte tijd en op een heel praktische manier vertrouwd met de samenhang tussen de voornaamste concepten die voor financiële feiten van belang zijn, zoals de betekenis van de grootboekrekening, boekingsregels en de vraag of je een post moet boeken onder crediteuren of onder debiteuren.

Duur

De e-learning 'Werken met financiële feiten' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die zich snel en vooral ook praktisch wil laten informeren op het onderdeel financiële feiten die zich kunnen voordoen in een administratie. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Werken met financiële feiten' bestaat uit:

  • VideoCollege (16 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Praktijkopdrachten
  • Leerjournaal
  • Aanbevolen aanpak
  • Samenvatting met voorbeelden

Toetsing

De cursus ' Werken met financiële feiten' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.