Cursus Werken met de kolommenbalans

Cursus Werken met de kolommenbalans


Balans lezen is een vak apart. Wil je je vaardigheden op dat punt bewust beperkt houden tot het werken met de kolommenbalans, dan sla je met deze online training twee vliegen in één klap: je snapt de principes van het balans lezen en je hebt alles bij de hand wat nodig is om zelf een kolommenbalans te maken. Een kleine praktische cursus waar je plezier aan gaat beleven.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Boekhouden op detailniveau zonder het overzicht te verliezen

De online training 'Werken met de kolommenbalans' maakt je in minder dan geen tijd vertrouwd met de kolommenbalans, het afsluiten van het grootboek en de boekingsgang. Bij het eerste onderdeel leer je het onderscheid tussen de proefbalans, de saldibalans, de resultatenrekening en de eindbalans met verwijzing naar voorbeelden uit de praktijk. Merk je dat je toch meer wilt weten over de dwarsverbindingen tussen deze onderwerpen en andere onderdelen uit de kunst van het administratie voeren? Dan kun je ervoor kiezen om bij elk genoemd onderdeel één van de andere online mini-trainingen van Icademy te doen. Een andere optie is dat je de bredere cursus 'Doelgericht balans lezen' volgt.

Duur

De e-learning 'Werken met de kolommenbalans' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die weet wil hebben van de hoofdzaken van het balans lezen. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Werken met de kolommenbalans' bestaat uit:

  • VideoCollege (14 minuten)
  • E-Book
  • Voorbeelden
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Praktijkopdrachten
  • Leerjournaal
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Werken met de kolommenbalans' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.