Cursus Voorkom acquisitiefraude

Cursus Voorkom acquisitiefraude


Bijna elke onderneming krijgt er vroeg of laat mee te maken: een factuur in de bus van een bedrijf waar je nog nooit contact mee hebt gehad of iemand aan de telefoon die vraagt of je even de gegevens wilt controleren voor die gratis verlenging. Omdat je haast hebt, of omdat je net even niet goed oplet, trap je erin. In zo'n geval ben je slachtoffer van acquisitiefraude. Deze vorm van fraude kan flink in de papieren gaan lopen, nog afgezien van de ergernis die het je kost. Hoe je dit probleem succesvol aanpakt? Dat leer je in deze compact en praktisch opgezette online training.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Beveiliging tegen deze vorm van fraude.

In deze e-learning leer je eerst wat acquisitiefraude is en in welke vormen dit veelvoorkomende euvel zich voor kan doen. Ook wordt uitgelegd wat je kunt doen om te voorkomen dat je er slachtoffer van wordt. Ten slotte maak je kennis met de voornaamste mogelijkheden die er zijn om de schade te beperken als je ondanks alle inspanningen toch slachtoffer geworden bent van sluwe fraude-tactieken. De cursus is praktisch van opzet en geeft je tal van aanwijzingen om eventuele fraudeurs buiten de deur van jouw onderneming te krijgen en te houden.

Duur

De e-learning 'Voorkom acquisitiefraude' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die van tijd tot tijd onaangename ervaringen opdoet met het toenemende probleem van acquisitiefraude. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, ondernemend en commercieel handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Voorkom acquisitiefraude' bestaat uit:

  • VideoCollege (35 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Modelbrief afwijzing
  • Modelbrief betaling
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Voorkom acquisitiefraude' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.