Cursus Vleeswaren

Cursus Vleeswaren


Jij mag in de supermarkt de vleesafdeling versterken. Je vraagt je soms af of je eigenlijk wel goed kunt meepraten over de producten die door je handen gaan. Als een klant jou om advies vraagt, dan zou je eerste reactie zijn dat je hem of haar doorverwijst naar je collega... Denk er dan eens over om op een snelle, samenhangende en deskundige manier je kennis te vergroten. De e-learning 'Vleeswaren' is daarvoor zeer geschikt!


Beschikbaarheid: Op voorraad

45,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Vergroot de verkoopvaardigheden en klantvriendelijkheid van winkelpersoneel in retail door productkennis.

De e-learning 'Vleeswaren' bespreekt belangrijke zaken die je moet weten als je verkoopmedewerker op de vleesafdeling bent. De online training biedt heldere informatie over de verschillende soorten vleeswaren en de bijzonderheden over bereiden, behandelen, snijden en bewaren. Handige tips worden afgewisseld met duidelijke aanwijzingen voor een deskundige manier van omgaan met de producten, met bijzondere aandacht voor de vleeswaren die gebruikt kunnen worden bij verschillende dieettypen. Kortom, een training die je gereedschap in handen geeft om met meer overtuiging en zekerheid je werk te doen.

Duur

De e-learning 'Vleeswaren' duurt circa 55 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor verkoopmedewerkers in de supermarkt en verder voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp en op zoek naar samenhangende informatie over vlees en vleeswaren. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus ' Vleeswaren' bestaat uit:

  • VideoCollege (42 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting
  • Vleeswaren en dieetvoorschriften
  • Instructie werken met de snijmachine

Toetsing

De cursus ' Vleeswaren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.