Cursus Visual merchandising

Cursus Visual merchandising


Hoe je je winkel indeelt, kan het verschil maken tussen het wel of niet verkopen van een product. De manier waarop ter plaatse de diverse assortimentsgroepen aan de consument worden aangeboden, is beslissend voor de omzet. Daar gaat het om bij 'Visual merchandising'. Als jij betrokken bent bij het beheer en de organisatie van bijvoorbeeld een supermarkt, dan zal deze uitgebreide online training je heel wat overbodig denkwerk besparen.


Beschikbaarheid: Op voorraad

65,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Conceptontwikkeling op de winkelvloer: optimale presentatie.

In de e-learning 'Visual merchandising' maak je kennis met de theorie en de praktijk van 'het zó presenteren van artikelen, goederen of handel dat klanten in de verleiding komen om deze artikelen te kopen'. Het gaat over verschillen tussen winkels en verkoopsystemen, over diverse verkoopmethoden en de manieren van presenteren die daarbij horen. Zaken als uitstraling, slim gebruik maken van beschikbare ruimte, het komt allemaal aan bod in deze online training. Als je de lesstof grondig hebt doorgenomen, kijk je met andere ogen naar je eigen winkel.

Duur

De e-learning 'Visual Merchandising' duurt ongeveer 80 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor verkoopmedewerkers. Als je deze online training wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, dan werk je daarmee aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Vakdeskundigheid toepassen, Creëren en innoveren, Plannen en organiseren, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Visual merchandising' bestaat uit:

  • VideoCollege (66 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Checklist
  • Blikveldkaart
  • Leerjournaal
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Visual merchandising' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.