Cursus Verzorgingsgebied en ondernemerschap

Cursus Verzorgingsgebied en ondernemerschap


Zomaar ergens een bedrijf neerzetten? De meeste mensen begrijpen wel dat je je daarmee een geweldige strop op de hals kunt halen. Maar welke afwegingen zijn geschikt om een heldere en doelgerichte beslissing te nemen over de locatie van een onderneming? Met welke zaken moet je als ondernemer rekening houden? Antwoorden op onder meer deze vragen zul je vinden in deze online training.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Geargumenteerd leren selecteren van de meest geschikte regio voor jouw onderneming

In de e-learning 'Verzorgingsgebied en ondernemerschap' krijg je praktische uitleg over de factoren die een rol (moeten) spelen bij het bepalen van het verzorgingsgebied voor je onderneming. Zo wordt aandacht gevraagd voor de potentiële omzet binnen het gebied, de omzet van je (mogelijke) concurrenten en je eigen potentiële omzet. Daarvoor is het nodig dat je relevante informatie hebt over de consumenten op wie je je wilt richten, maar bijvoorbeeld ook over de factor afstand. Andere aspecten die in de cursus aan bod komen, zijn de begrippen 'toe- en afvloeiing' en 'koopkrachtbinding'. Nuttige rekenvoorbeelden wijzen je de weg naar de praktijk.

Duur

De e-learning 'Verzorgingsgebied en ondernemerschap' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die binnen een bedrijf betrokken is bij eenmalig of geregeld onderzoek naar het verzorgingsgebied waarop het bedrijf zich richt of gaat richten. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Ondernemend en commercieel handelen, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Verzorgingsgebied en ondernemerschap' bestaat uit:

  • VideoCollege (16 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Stappenplan verzorgingsgebied
  • Oefenvragen
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Verzorgingsgebied en ondernemerschap' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.