Cursus Verzekeringen

Cursus Verzekeringen


Zakendoen is risico nemen. Toch zijn er goede manieren te bedenken om risico's terug te brengen tot een aanvaardbaar niveau. Het sluiten van een uitgekiend pakket aan verzekeringen hoort daarbij. In de online training 'Verzekeringen' wordt op een rij gezet wanneer en op welke manier het sluiten van bepaalde verzekeringen voor jou en je bedrijf belangrijk kan zijn. Welke afwegingen maak je daarbij, welke zijn daarbij echt zinvol en welke niet?


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Better safe than sorry met de juiste verzekeringen en schadeverzekering.

De e-learning 'Verzekeringen' bespreekt eerst algemene informatie als premie, eigen risico en onder- en oververzekering. Vervolgens besteden we bijzondere aandacht aan diverse schadeverzekeringen. Daarna komen levensverzekeringen en bedrijfsverzekeringen afzonderlijk aan de orde. Er wordt vervolgens antwoord gegeven op de vraag wat je precies moet verzekeren en welke afwegingen daarbij van belang zijn. Ten slotte krijg je een paar praktische aanwijzingen voor het aanvragen van een verzekering.

Duur

De e-learning 'Verzekeringen' duurt ongeveer 40 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die betrokken is bij het maken van keuzes op het gebied van verzekeringen in verband met het opzetten en in stand houden van een onderneming. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Onderzoeken, Plannen en organiseren, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Verzekeringen' bestaat uit:

  • VideoCollege (23 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Vragenlijst
  • Leerjournaal
  • Stappenplan verzekeringen
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Verzekeringen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.