Cursus Verslaving

Cursus Verslaving


Kreeg jij ook al te maken met verslaving in je eigen omgeving? Of heb je het vermoeden je dat iemand uit je vrienden- of kennissenkring serieus aan een verslaving lijdt? Ben je zelf verslaafd misschien...? Het kan natuurlijk ook zijn dat je gewoon uit interesse of voor je opleiding een snel en samenhangend overzicht wilt hebben van de belangrijkste bekende verslavingen. In ieder geval wil je er meer van afweten en/of je bent ook op zoek naar bruikbare informatie over hoe je het beste met verslaving (en verslaafde mensen) kunt omgaan? Dan is de e-learning 'Verslaving' van Icademy voor jou een prima optie.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Samenvattende introductie in de meest voorkomende typen verslavingen met praktische aanwijzingen voor hoe omgaat met verslaving

De e-learning 'Verslaving' legt eerst uit wat met verslaving precies bedoeld wordt. Daarna worden achtereenvolgens de voornaamste eigenschappen en benaderingsmogelijkheden van diverse verslavingen besproken: verslaafd aan alcohol, roken, drugs, gokken, seks, voedselgerelateerde verslavingen, verslaving aan informatietechnologie en ten slotte aan mooi zijn. De online training sluit af met actuele informatie over hulpverlenende en adviserende instanties plus een paar aansprekende praktijkvoorbeelden.

Duur

De e-learning 'Verslaving' duurt ongeveer 100 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een duidelijk en samenhangend verhaal over de belangrijkste dingen rondom de diverse soorten verslavingen. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aandacht en begrip tonen, Onderzoeken.

Lesmaterialen

De cursus ' Verslaving' bestaat uit:

  • VideoCollege (80 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Overzicht beloop alcoholverslaving
  • Oefenopgave eten en afvallen
  • Oefenblad drugs

Toetsing

De cursus ' Verslaving' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

All you can learn

De Cursus Verslaving is ook beschikbaar in het Icademy All you can learn abonnement.


All you can learn omdat:

Onderzoek bij onze cursisten toont aan dat er veel behoefte is om, tegen lage kosten, veel meer over een onderwerp te leren.
De Cursus Verslaving en alle andere 260 Icademy trainingen zijn zonder extra kosten te volgen.

Alle trainingen nu met GRATIS PDF e-book! Bekijk het overzicht van alle trainingen.


All you can learn van Icademy , leer meer, betaal minder.


Meer informatie of bestel direct.