Cursus Veelvoorkomende babykwaaltjes

Cursus Veelvoorkomende babykwaaltjes


Een baby kan alleen maar huilen wanneer hij of zij zich niet lekker voelt. Daarom is het belangrijk dat jij als ouder of verzorger veelvoorkomende kwaaltjes bij baby's kunt herkennen, verhelpen en voorkomen. Heb je behoefte aan een online instructie die je hierbij helpt en je vertelt waar je op moet letten? Volg dan deze e-learning 'Veelvoorkomende babykwaaltjes'.


Beschikbaarheid: Op voorraad

25,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Deskundige inventarisatie van de meest voorkomende aandoeningen bij de kleintjes

In de e-learning 'Veelvoorkomende babykwaaltjes' geven we je een handvat om je baby de goede hulp te geven op het juiste moment. De veelvoorkomende aandoeningen worden uitgebreid beschreven en gevolgd door heldere adviezen. Concreet: het gaat over griep, verkoudheid, koorts, spugen, pijn, darmkrampjes, vergiftiging.Ter afsluiting krijg je extra informatie over vitamines waar baby's bij gebaat zijn.

Duur

De e-learning 'Veelvoorkomende babykwaaltjes' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor ouders en verzorgers die dagelijks regelrecht te maken hebben met baby's (en peuters) op hun beste en slechtste momenten. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aandacht en begrip tonen, Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Onderzoeken, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten, Omgaan met verandering en aanpassen.

Lesmaterialen

De cursus ' Veelvoorkomende babykwaaltjes' bestaat uit:

  • VideoCollege (13 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting
  • Overzicht babykwaaltjes

Toetsing

De cursus ' Veelvoorkomende babykwaaltjes' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.