Cursus Vakken vullen

Cursus Vakken vullen


Werken in een vulploeg gebeurt aan het eind van een langdurig en ingewikkeld proces. Er zijn best een paar goede redenen te bedenken om daar meer van af te weten als je bezig bent met vakken vullen. In deze e-learning leer je naast de praktische kanten van jouw werk als vulploegmedewerker ook de voornaamste dingen van de logistieke keten waarbinnen jij een belangrijke schakel vormt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Hoe winkelpersoneel correct werkt met oog voor klantvriendelijkheid en tillen volgens ARBO.

De e-learning 'Vakken vullen' is praktisch van opzet en legt jou in korte tijd stap voor stap de hoofdzaken van het werk van vulploegmedewerker uit. Er wordt echter ook aandacht besteed aan de manier waarop jij het beste met de klanten in jouw winkel kunt omgaan. Om vervelende dingen te voorkomen, komen ook de beste technieken voor het tillen van goederen aan de orde. Verder staan we stil bij de actuele regelgeving voor hygiëne. Met een heldere begrippenlijst sluit deze online training af. Als extra kun je bij deze e-learning de meest complete checklist voor vulploegleider downloaden.

Duur

De e-learning 'Vakken vullen' duurt ongeveer 40 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor vulploegmedewerkers. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus ' Vakken vullen' bestaat uit:

  • VideoCollege (23 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Checklist vulploegleider
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Vakken vullen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.