Cursus Trendgericht adviseren

Cursus Trendgericht adviseren


Als klanten naar jouw bedrijf komen, willen ze vaak niet alleen iets kopen, ze willen ook iets weten. En als het goed is, heb jij als verkoopmedewerker de informatie waar je klanten behoefte aan hebben. Slaag je erin die informatie op een goede en deskundige manier over te brengen, dan vergroot je de kans dat de klant bij je terugkomt met meer dan 100%. Maar hoe gaat dat dan? In deze online training wordt snel en praktisch uitgelegd wat van het grootste belang is bij de advisering van klanten.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Leren jouw assortiment te laten matchen met de wensen van zelfbewuste klanten

De e-learning 'Trendgericht adviseren' begint met uitleg over verkoopargumenten en de kennis die ervoor nodig is om verkoopargumenten doeltreffend te hanteren. Het volgende onderdeel gaat in op de diverse indelingsprincipes die van belang zijn voor product- en assortimentskennis. Daarna komen achtereenvolgens de verklaring van artikelverschillen, het tonen en demonstreren van producten en de diverse vormen van informatieverstrekking aan de orde. De e-learning sluit af met een uitwerking over materialenkennis.

Duur

De e-learning 'Trendgericht adviseren' duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor mensen die zelf actief betrokken zijn bij een verkoopproces; dat kan in een winkel zijn, maar ook in een andere situatie waarbij sprake is van het verkopen van producten en/of diensten. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Overtuigen en beïnvloeden, Vakdeskundigheid toepassen, Op de behoeften en verwachtingen van de klant richten, Gedrevenheid en ambitie tonen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Trendgericht adviseren' bestaat uit:

  • VideoCollege (29 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Oefenopdrachten
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Trendgericht adviseren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.