Cursus Tonen en demonstreren

Cursus Tonen en demonstreren


Eigenlijk weet je best wat je allemaal in huis (of in de winkel) hebt, maar hoe kun je dat aan je klant laten merken? Het antwoord is: tonen en demonstreren. Wist je trouwens al dat je meer kans hebt om een product te verkopen wanneer je zoveel mogelijk aan je klant laat zien? Als je het lastig vindt hiermee aan de slag te gaan, biedt deze korte e-learning jou alle belangrijke zaken die hierbij komen kijken. Het lesmateriaal zal je gegarandeerd op goede ideeën brengen, zodat je zelfverzekerder je klanten van dienst kunt zijn!


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Verdiepende verkoopvaardigheden en klantgerichte sales voor winkelpersoneel.

Met de e-learning 'Tonen en demonstreren' leer je hoe je op een goede manier aan je klanten kunt laten merken dat je weet wat je verkoopt. Deze praktisch opgezette e-learning vertelt iets over de mogelijkheden die je hebt om zoveel mogelijk zintuigen van de klant bij de koop te betrekken. Naast praktische tips geven we uitleg over het aanbieden van zinvolle informatie over het product dat je wilt verkopen. Ook de noodzakelijke achtergrondinformatie komt aan bod. Ten slotte bespreken we het belang van materialenkennis bij het tonen en demonstreren. Genoeg stof om voor jouw werksituatie goede ideeën op te doen.

Duur

De e-learning 'Tonen en demonstreren' duurt ongeveer 30 minuten.Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 uren.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die het belang inziet van het optimaal betrekken van zijn of haar klant in het verkoopproces. Ook verkoopmedewerkers die graag nieuwe ideeën willen opdoen voor wat ze moeten zeggen tijdens het tonen en demonstreren van hun producten zullen veel aan deze online training hebben. Als je deze training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Vakdeskundigheid toepassen, Op behoeften van de klant richten.

Lesmaterialen

De cursus ' Tonen en demonstreren' bestaat uit:

  • VideoCollege (14 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Leerjournaal
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Tonen en demonstreren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.