Cursus Succesvol solliciteren

Cursus Succesvol solliciteren


De sollicitatie is het eerste contact dat je legt met personen die jou een nieuwe baan kunnen bezorgen. Een sollicitatie geeft een eerste indruk en die moet meteen goed zijn! In de e-learning 'Succesvol solliciteren' worden de belangrijkste aspecten behandeld van een succesvol verlopend sollicitatieproces. Het begint bij de eerste noodzakelijke voorbereidingen die jou op het goede spoor kunnen zetten. De online training gaat verder over het verzamelen van bewijsmateriaal, de keuze voor een bepaald type CV en het samenstellen daarvan, het schrijven van de sollicitatiebrief en de manier waarop je jezelf presenteert als je voor een gesprek wordt uitgenodigd.


Beschikbaarheid: Op voorraad

55,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Training gericht op een goed voorbereid gesprek over jouw toekomst

In de e-learning 'Succesvol solliciteren' wordt veel zorg besteed aan jouw correcte presentatie als sollicitant. Je wordt stapsgewijs meegenomen door het proces vanaf de eerste reactie op een advertentie tot aan je daadwerkelijke kennismaking met misschien wel de baan van jouw dromen. Deze online training is erg praktisch van opzet, maar geeft tussen de bedrijven door ook nuttige doorkijkjes naar de 'theorie' van het werven en selecteren.

Duur

De e-learning 'Succesvol solliciteren' duurt ongeveer 40 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor mensen die solliciteren als een serieuze aangelegenheid beschouwen. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Relaties bouwen en netwerken, Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Formuleren en rapporteren, Omgaan met verandering en aanpassen, Met druk en tegenslag omgaan, Gedrevenheid en ambitie tonen.

Lesmaterialen

De cursus ' Succesvol solliciteren' bestaat uit:

  • VideoCollege (25 minuten)
  • E-Book
  • Samenvatting
  • Richtlijnen sollicitatiegesprek
  • Meest gestelde vragen

Toetsing

De cursus ' Succesvol solliciteren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.