Cursus Sterke drank

Cursus Sterke drank


Werken op de sterkedrankafdeling bij de supermarkt of in een slijterij is interessant; je doet vaak verrassende ervaringen op met klanten. Maar wat weet je eigenlijk van de producten die je verkoopt? Of is er misschien nog iets te verbeteren aan jouw deskundigheid met het oog op het adviseren van klanten? Als je daaraan twijfelt of als je eigenlijk wel weet dat je aan een duidelijker overzicht toe bent, dan gaat deze e-learning jou daarbij helpen!


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Klantgericht alcohol verkopen voor winkelpersoneel.

De e-learning 'Sterke drank' gaat eerst in op de plaats van de sterkedrankafdeling als verlengstuk van de supermarkt. Vervolgens worden de hoofdzaken besproken van de verschillende soorten sterke drank, hun herkomst en de manier waarop ze bereid worden. Interessante wetenswaardigheden worden afgewisseld met dingen die jij echt moet weten als je gedistilleerde dranken verkoopt. Bijvoorbeeld over de regelgeving in verband met verantwoord gebruik van alcohol. De online training 'Sterke drank' is systematisch opgezet en geeft de lesstof op een zakelijke en aantrekkelijke manier weer.

Duur

De e-learning 'Sterke drank' duurt ongeveer 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor verkoopmedewerkers in de Module Sterke drank bij de supermarkt, maar ook voor beginnende verkoopmedewerkers in de slijterij en verder voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen.

Lesmaterialen

De cursus ' Sterke drank' bestaat uit:

  • VideoCollege (45 minuten)
  • E-Book
  • Klantentypen (in de slijterij)
  • Overzichtstabel

Toetsing

De cursus ' Sterke drank' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.