Cursus Small talk

Cursus Small talk


Om een praatje verlegen? Als dat echt zo is, kun je een probleem hebben. Verbaas je je erover hoe gemakkelijk het sommige mensen lukt om contact te leggen? Heb je soms het gevoel dat het bij zo'n eerste contact eigenlijk nergens over gaat? Dan wordt het tijd om af te rekenen met een lastig vooroordeel. Bij een eerste contact maakt een gesprekje dat niks voorstelt juist vaak het verschil! Wil je van deze en andere 'small talk'-onderwerpen een duidelijk beeld krijgen, dan is deze glasheldere online training voor jou vast een eye-opener.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Communicatieve vaardigheden en gespreksvaardigheden aanleren voor persoonlijke effectiviteit in netwerken.

De e-learning 'Small talk' laat je het belang zien van zo'n schijnbaar onnozel praatje. Je gaat ontdekken dat de kunst van small talk je kan helpen om veelbelovende en interessante contacten aan te gaan. Jij zit om een praatje verlegen? Die ander zit dan vast ook niet te wachten op een zware gedachtewisseling...!? In deze online training geven we je handige aanwijzingen om met behulp van small talk de belangstelling te wekken van andere mensen. We laten je de mogelijkheden en de grenzen zien. Erg handig als je uit persoonlijk of zakelijk belang om meer verlegen zit dan om een praatje!

Duur

De e-learning 'Small talk' duurt ongeveer 40 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ondernemers, netwerkers, accountmanagers, ZZP'ers en mensen die willen leren gemakkelijker contacten te leggen. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Aandacht en begrip tonen, Relaties bouwen en netwerken.

Lesmaterialen

De cursus ' Small talk' bestaat uit:

  • VideoCollege (25 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Vragenformulier
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Small talk' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.