Cursus Rekenen

Cursus Rekenen


Zonder digitale hulpmiddelen een som kunnen uitrekenen, is gewoon handig. De basisregels voor optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen zijn niet moeilijk, je moet ze alleen kennen en er gericht mee geoefend hebben. Merk je dat je behoefte hebt aan een opfriscursus, of heb je ontdekt dat die basisregels er eigenlijk nooit goed ingezeten hebben? Doe dan deze online training rekenen!


Beschikbaarheid: Op voorraad

55,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

De basisprincipes van optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen in een samenvattend praktisch overzicht

In de e-learning 'Rekenen' krijg je stap voor stap uitleg over de vier basisvaardigheden die je nodig hebt voor het rekenen zelf, maar ook voor het begrijpen van de meeste rekenopgaven. Je staat achtereenvolgens eerst stil bij de volgende vragen: Hoe zijn getallen opgebouwd? Wat gebeurt er eigenlijk wanneer je twee getallen bij elkaar optelt of van elkaar aftrekt? Wat is de betrekking tussen vermenigvuldigen en delen? Vervolgens komen de basishandelingen bij het rekenen één voor één ter sprake. Elke handeling wordt stukje bij beetje uitgelegd, zodat je jezelf voortdurend dwingt om bewust na te denken bij wat er gebeurt. Deze online training wordt afgewisseld met tal van zelfcontrolevragen.

Duur

De e-learning 'Rekenen' duurt ongeveer 100 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen.Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die zich op een rustige en systematische manier op de hoogte wil stellen van de basisregels voor het rekenen, voor het eerst of opnieuw. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Leren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus ' Rekenen' bestaat uit:

  • VideoCollege (90 minuten)
  • E-books
  • Oefenbladen
  • Controlebladen
  • Uitleg bij de oefenopgaven

Toetsing

De cursus ' Rekenen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.