Cursus Profielfoto's maken voor het web

Cursus Profielfoto's maken voor het web


Hoe wil jij zichtbaar zijn op het wereldwijde web? Wat voor indruk wil jij achterlaten in de veeleisende wereld van de social media? Natuurlijk besteed je de nodige aandacht aan de content van je weblog, je site of andere vormen van presentatie. Maar wist je al dat vooral de profielfoto beslissend is voor het wel of niet geïnteresseerd blijven van de bezoeker? Hoe maak je een goede profielfoto? Dat wordt uitgelegd in deze e-learning.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Compacte deskundige handleiding bij een onmisbaar onderdeel van Personal Branding

De e-learning 'Profielfoto's maken voor het web' geeft op een bondige en praktische manier aanwijzingen voor een succesvolle zelfpresentatie via 'het beste visitekaartje'. Aandacht wordt gegeven aan wat er wel en niet op een profielfoto thuishoort, welke uitstraling je wilt neerzetten en ook hoe je dat doet. Verder komen kleurkeuze en het gebruik van make-up aan de orde, zowel voor mannen als voor vrouwen. Natuurlijk wordt ingegaan op de keuze van kleding en het gebruik van logo's e.d. Aspecten van de blik, de houding die je laat zien, belichting en de bepaling van het standpunt worden afzonderlijk behandeld.

Duur

De e-learning 'Profielfoto's maken voor het web' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die op een weloverwogen en voor iedereen acceptabele manier voor de dag wil komen via de nieuwe sociale media. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Presenteren, Kwaliteit leveren.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Profielfoto's maken voor het web' bestaat uit:

  • VideoCollege (17 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Checklist
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Profielfoto's maken voor het web' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.