Cursus Professionele personeelsadministratie

Cursus Professionele personeelsadministratie


Zelfs als je maar één naam op je loonlijst hebt staan, ben je verplicht een personeelsadministratie bij te houden. Misschien heb je het al ontdekt: daar komt best veel bij kijken. Veel ondernemers weten wel dat er volgens de 'Wet bescherming persoonsgegevens' specifieke eisen worden gesteld aan een professionele personeelsadministratie, maar wat deze precies inhouden? Behoefte aan een kort en bondig overzicht van de voornaamste aandachtspunten? Dan is het nu de tijd om de overzichtelijke e-learning 'Professionele personeelsadministratie' te doen!


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Met oog voor privacy en Wbp voor Personeelszaken, P&O, P&A en ondernemers.

De e-learning 'Professionele personeelsadministratie' gaat eerst in op de hoofdkenmerken en de drie voornaamste functies van een goed opgezette administratie. Vervolgens kijken we naar de soorten persoonsgegevens die in een goede administratie horen te worden opgenomen. Daaronder worden ook de gegevens besproken die er met nadruk niet in thuishoren. We besteden bovendien aandacht aan de kenmerken 'actualiteit' en 'structuur'. Daarna worden de relevante teksten uit de wet- en regelgeving benoemd op het gebied van bescherming persoonsgegevens. Ten slotte komen de diverse rechten van de medewerker aan bod.

Duur

De e-learning 'Professionele personeelsadministratie' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die betrokken is bij het opzetten en bijhouden van een personeelsadministratie. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen, Bedrijfsmatig handelen.

Lesmaterialen

De cursus ' Professionele personeelsadministratie' bestaat uit:

  • VideoCollege (14 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak
  • Formulier personeelsgegevens

Toetsing

De cursus ' Professionele personeelsadministratie' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.