Cursus Professioneel slechtnieuwsgesprek voeren

Cursus Professioneel slechtnieuwsgesprek voeren


Vroeg of laat kom je er als leidinggevende of als werkgever in het MKB voor te staan: je moet iemand van je medewerkers wegsturen. Er is zelfs een officiële term bedacht voor het type onderhoud dat je dan moet voeren: het slechtnieuwsgesprek. In deze cursus krijg je heldere aanwijzingen om een slechtnieuwsgesprek op een professionele manier te voeren.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Praktische training met aandacht voor zakelijkheid en empathie

De e-learning 'Professioneel slechtnieuwsgesprek voeren' leidt je langs de hoofdzaken van een karwei dat door velen als erg akelig ervaren wordt. De verschillende valkuilen, het bewaken van de sfeer, het zorgen voor ondersteuning, de manier waarop je je medewerker kunt helpen perspectief te blijven zien -, het wordt allemaal besproken in deze online training.

Duur

De e-learning 'Professioneel slechtnieuwsgesprek voeren' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor leidinggevenden, werkgevers in het MKB, managers. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Analyseren, Met druk en tegenslag omgaan.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Professioneel slechtnieuwsgesprek voeren' bestaat uit:

  • VideoCollege (20 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Oefenopdracht
  • Model verslagformulier
  • Leerjournaal
  • Samenvatting

Toetsing

De cursus ' Professioneel slechtnieuwsgesprek voeren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.