Cursus Professioneel interviewen

Cursus Professioneel interviewen


Een interview afnemen en je gesprekspartner echt te laten zeggen wat hij wil zeggen en wat jij wilt horen, dat is een spannende bezigheid. Wat komt daar allemaal bij kijken? Om welke dingen moet jij als interviewer denken? Wat zijn de dingen die je snel vergeet en die eigenlijk bij je natuurlijke houding moeten gaan horen? Deze en andere vragen krijgen allemaal een antwoord in de praktische training 'Professioneel interviewen'.


Beschikbaarheid: Op voorraad

105,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Praktisch opgezette samenvattende training over alle aspecten van een goed vraaggesprek

De e-learning 'Professioneel interviewen' is opgebouwd uit zeven onderdelen; eerst komt de relevante vraag aan de orde wat een interview is en waarom je interviews zou houden. Na het onderdeel over de voorbereidingen op een interview wordt afzonderlijk aandacht besteed aan het stellen van vragen zelf. Daarna komen de diverse gesprekstechnieken ter sprake. Het volgende onderdeel gaat over het globale verloop van een (gemiddeld) interview. Een specifieke bespreking wordt in deze online training gewijd aan omgaan met lastige typen bij het afnemen van een interview. Het slotonderdeel behandelt de uitwerking van de resultaten. De training is praktisch opgezet en tegelijkertijd voorzien van de meest recente inzichten op het gebied van professioneel interviewen.

Duur

De e-learning 'Professioneel interviewen' duurt ongeveer 90 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die voor zijn of haar werk of hobby zich op de hoogte wil stellen van de meest recente inzichten over interviewen en de daarbij vereiste technieken. Ook voor mensen die last hebben van koudwatervrees en tegen het afnemen van een interview opzien kan de training fungeren als laatste zetje in de goed richting; met deze online training werk je op een effectieve manier aan je zelfvertrouwen. Als je deze e-learning cursus wilt inzetten binnnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aandacht en begrip tonen, Overtuigen en beïnvloeden, Formuleren en rapporteren, Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren, Onderzoeken, Omgaan met verandering en aanpassen.

Lesmaterialen

De cursus ' Professioneel interviewen' bestaat uit:

  • VideoCollege (66 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Voorbereidingsformulier
  • Aanbevolen aanpak
  • Interviewtips specifieke groepen

Toetsing

De cursus ' Professioneel interviewen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.