Cursus Probleemoplossing en besluitvorming

Cursus Probleemoplossing en besluitvorming


Om wat voor organisatie of onderneming het ook gaat, je staat regelmatig voor problemen die om een oplossing en snel handelen vragen. Veel ondernemers en leidinggevenden hebben wel een goede intuïtie voor een goede aanpak. Maar je hebt er veel meer aan wanneer je jouw intuïtief gekozen pad kunt beargumenteren of navertellen, bijvoorbeeld met het oog op een volgende keer. De compacte en doeltreffend opgezette online training 'Probleemoplossing en besluitvorming' helpt je om methodisch te werk te gaan als je binnen je onderneming of organisatie op een probleem stuit.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Beslissingen leren nemen op grond van goed nadenken én intuïtie

De e-learning 'Probleemoplossing en besluitvorming' heeft twee onderdelen die aansluiten bij de titel. Onder het kopje 'Probleemoplossing' wordt een 'Stap-voor-stap-methode' uitgelegd met aandacht voor de voornaamste aspecten die bij elk probleem terugkomen. Het tweede onderdeel geeft een overzicht van de manieren waarop besluitvorming in haar werk gaat. Daarbij komen ook de verschillende typen besluitvorming naar voren, namelijk op basis van unanimiteit, consensus, meerderheid, delegatie, autoriteit en loten.

Duur

De e-learning 'Probleemoplossing en besluitvorming' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 dagen.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die belang heeft bij algemene vuistregels voor de aanpak van een probleem en daaropvolgende actie. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Samenwerken en overleggen, Analyseren.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Probleemoplossing en besluitvorming' bestaat uit:

  • VideoCollege (14 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Leerjournaal
  • Morfologische matrix

Toetsing

De cursus ' Probleemoplossing en besluitvorming' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.