Cursus Prijs

Cursus Prijs


Voordat jouw product in de schappen staat of langs diverse media te koop wordt aangeboden, zul je moeten weten welk prijskaartje jij daaraan wilt hangen. Een te hoge prijs schrikt immers af en te laag lijkt een kenmerk van slechte kwaliteit. Het is daarom goed om het bepalen van de prijs niet alleen maar met de vinger in de lucht te doen. Een beetje nadenken en methodisch werk kan je een hoop kopzorgen en onzekerheid schelen. Daarom is voor jou als ondernemer de korte en krachtige e-learning 'Prijs' een goede aanvulling op je vakkennis.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Op basis van goede argumenten een prijs voor je product bepalen

De e-learning 'Prijs' zet eerst voor jou op een rijtje welke soorten doelstellingen je kunt hanteren bij het nadenken over en het bepalen van de prijs van jouw artikel. Daarna geven we aandacht aan de vraag welke factoren van invloed (kunnen) zijn op een prijsstelling. De voornaamste drie manieren van kijken bij het bepalen van prijzen zijn het onderwerp van het volgende onderdeel: oriëntatie op kosten, vraag en concurrentie. Verder gaan we in op de zaken waar je op moet letten wanneer je bij klanten een onderzoek doet naar hun kijk op de prijs van jouw product.

Duur

De e-learning 'Prijs' duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die betrokken is bij het vaststellen van prijzen voor producten. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Analyseren, Ondernemend en commercieel handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Prijs' bestaat uit:

  • VideoCollege (13 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Praktijkopdracht
  • Leerjournaal
  • Stappenplan prijs bepalen
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak
  • Vragenlijst voorkennis

Toetsing

De cursus ' Prijs' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.