Cursus Persoonlijke effectiviteit

Cursus Persoonlijke effectiviteit


Waarom zou je een cursus 'Persoonlijke effectiviteit' volgen? Om te leren hoe jij of je medewerkers nog beter kunnen functioneren, bijvoorbeeld. Merk je dat er nog wel wat te verbeteren valt aan de manier waarop je functioneert en heb je behoefte aan een overzichtelijke serie aanwijzingen die onmiddellijk in de praktijk vertaald kunnen worden? En heb je het gevoel dat er de laatste tijd wat aan je motivatie mankeert en weet je dat je de enige bent die daar wat aan kan veranderen? In zulke gevallen is deze online training een absolute aanrader.


Beschikbaarheid: Op voorraad

45,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Door effectief zelfmanagement leren omgaan met wensen, behoeften en ambities

De e-learning 'Persoonlijke effectiviteit' is opgebouwd rondom vier thema's. In de eerste plaats kijken we naar 'Zelfmanagement'; dit gaat over het managen van je eigen leven en de mee- en tegenwerkende factoren die daarbij een rol spelen. Onder het tweede thema bespreken we de 'Behoeften van de mens' met aandacht voor de uiteenlopende manieren waarop mensen kunnen worden gemotiveerd. 'Motivatie' is zelf het derde thema met een directe verwijzing naar het effect: beter presteren. Tot slot verdiepen we ons in 'Creatief denken'. Anders dan menigeen denkt, kan creatief denken echt door iedereen worden aangeleerd.

Duur

De e-learning 'Persoonlijke effectiviteit' duurt ongeveer 65 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die bereid is om kritisch naar zijn of haar eigen effectiviteit te kijken, en voor mensen die nieuwe ideeën willen opdoen met het oog op een betere performance, zowel in hun privésituatie als op hun werk. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Relaties bouwen en netwerken, Analyseren, Onderzoeken, Omgaan met verandering en aanpassen, Gedrevenheid en ambitie tonen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Persoonlijke effectiviteit' bestaat uit:

  • VideoCollege (48 minuten)
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • E-books
  • Document kernkwaliteiten
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Persoonlijke effectiviteit' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.