Cursus Personeelskosten bewaken en bijsturen

Cursus Personeelskosten bewaken en bijsturen


Je bent niet de eerste en ook niet de enige als je ontdekt dat de kostenpost 'personeel' grote verschillen laat zien tussen wat op de begroting staat en wat er uiteindelijk wordt gerealiseerd. Hoe bewaak je deze belangrijke post en hoe stuur je desgewenst bij? Deze en andere vragen worden op een compacte en praktische manier besproken in deze training.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Systematisch overzicht krijgen van wat jouw mensen jou kosten en opleveren

In de e-learning 'Bewaken en bijsturen van personeelskosten' leer je de basis van het bewaken en bijsturen van je organisatie, bekeken vanuit het perspectief van personeelsmanagement. Natuurlijk komen daarbij eerst de personeelskosten zelf aan bod, met nuttige informatie over de opbouw ervan. Daarna wordt in deze online training de combinatie van loon en productiviteit besproken met een praktische uitleg aan de hand van de weekomzet. Het derde en vierde onderdeel zijn gewijd aan uurlonen en het plannen van uren. Tot slot besteden we aandacht aan managementinformatie en hoe je die systematisch kunt opzetten.

Duur

De e-learning 'Bewaken en bijsturen van personeelskosten' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die bedrijfsmatig wil denken en handelen en tegelijkertijd oog heeft voor de diverse (persoonlijke) belangen die binnen een bedrijf een rol spelen. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Plannen en organiseren, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Personeelskosten bewaken en bijsturen' bestaat uit:

  • VideoCollege (13 minuten)
  • E-Book
  • Begrippenlijst
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Praktijkopdrachten
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Personeelskosten bewaken en bijsturen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.