Cursus Personal branding

Cursus Personal branding


Welke manieren en technieken zijn er om zowel zakelijk als privé goed voor de dag te komen? 'Goed voor de dag komen' is het onderwerp van deze samenvattende training. Als je op zoek bent naar bruikbare en up-to-date informatie om jezelf 'te verkopen' of - iets bescheidener - om jezelf 'in de markt te zetten' in diverse contexten en situaties, dan is dit de online training die je zoekt.


Beschikbaarheid: Op voorraad

65,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Succesvol van jezelf een merk maken dat goed in de markt ligt

De e-learning 'Personal branding' geeft in feite een concreet antwoord op een zestal vragen: 1. Wie ben ik eigenlijk? 2. Wat doe ik nu? 3. Wat wil ik bereiken? 4. Hoe laat ik me zien? 5. Hoe presenteer ik me? 6. Hoe profileer ik me online? In deze cursus komen belangrijke kernbegrippen als 'principekader', 'authenticiteit' en 'zelfpresentatie' aan de orde. Bij dat laatste onderwerp wordt extra aandacht besteed aan het zogeheten 'pitchen' als een methode om jezelf te presenteren. De online training is praktisch van opzet en bevat tal van voorbeelden die uit het leven gegrepen zijn. De lesstof wordt gepresenteerd in twee modules gevolgd door een eindtoets.

Duur

De e-learning 'Personal branding' duurt circa 65 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die eigentijdse, doeltreffende methoden wil hanteren om goed voor de dag te komen. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Relaties bouwen en netwerken, Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Materialen en middelen inzetten, Gedrevenheid en ambitie tonen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Personal branding' bestaat uit:

  • VideoCollege (51 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Checklist doelen stellen en pitchen

Toetsing

De cursus ' Personal branding' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.