Cursus OR in de praktijk

Cursus OR in de praktijk


Op het gebied van medezeggenschap is ontzettend veel in beweging. Wil je als lid van de ondernemingsraad kunnen bijhouden wat werkelijk belangrijk is, dan is het nodig van tijd tot tijd het overzicht over het grote geheel terug te vinden. Deze praktische online training die aansluit bij de Introductiecursus Ondernemingsraad, maar ook heel goed afzonderlijk gevolgd kan worden, biedt je dit overzicht.


Beschikbaarheid: Op voorraad

65,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Alle belangrijke aspecten van werken in een ondernemingsraad concreet gepresenteerd

De e-learning 'OR in de praktijk' bestaat uit vier onderdelen: 1. De OR in ontwikkeling; 2. De OR in werking; 3. De OR en de ondernemer; 4. De OR en de achterban. In deze onderdelen worden de voornaamste functies, taken en activiteiten van de OR op een duidelijke en compacte manier besproken. Verder krijg je een helder overzicht van de rechten en plichten van de OR in de diverse relaties met andere partijen. Bijzondere aandacht wordt in deze online training besteed aan de manieren van communiceren die voor de Ondernemingsraad het meest geschikt kan zijn.

Duur

De e-learning 'OR in de praktijk' duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die een taak of functie heeft binnen het proces van medezeggenschap in de organisatie. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Aansturen, Samenwerken en overleggen, Relaties bouwen en netwerken, Instructies en procedures opvolgen, Bedrijfsmatig handelen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' OR in de praktijk' bestaat uit:

  • VideoCollege (32 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Checklist
  • Vragenlijst kritisch kijken
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' OR in de praktijk' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.