Cursus Opleiden

Cursus Opleiden


Het opleiden van je personeel maakt - als het goed is - deel uit van je investeringsstrategie. Je medewerkers vertegenwoordigen een onmisbaar stuk kapitaal in je onderneming en daar zorg je goed voor. Een goed opleidingsbeleid hoort daarom bij elke onderneming die zichzelf serieus neemt. Maar hoe schrijf je een goed opleidingsplan? Het antwoord op deze en andere belangrijke vragen over dit onderwerp vind je in deze online training.


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Hoe je voor jouw medewerkers voorwaarden schept om een leven lang te kunnen leren

De e-learning 'Opleiden' zet het onderwerp in het kader van Human Resource Management, met als uitgangspunt dat een medewerker in principe veel waard is voor een onderneming en dat door een goede begeleiding en (aanvullende) opleiding die waarde wordt vergroot. Naast algemene HRM-principes behandelen we het nut en de noodzaak van een beleidsmatige aanpak, de ins en outs van het maken van een opleidingsplan, grenzen en mogelijkheden van effectmeting en het belang van een goede relatie tussen de leidinggevende en zijn of haar medewerkers. Loopbaanbegeleiding en opleidingsbeleid vormen als personeelsinstrumenten de hoofdonderwerpen in deze online training. Als je meer wilt weten over onderwerpen als personeelsplanning, werven en selecteren en leidinggeven verwijzen we je graag naar andere online leerproducten van Icademy.

Duur

Deze e-learning duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor managers en leidinggevenden binnen bedrijven die werkelijk verder willen komen met hun medewerkers. Als je deze online training wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Analyseren.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Opleiden' bestaat uit:

 • VideoCollege (28 minuten)
 • E-Book
 • Begrippenlijst
 • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
 • Leerjournaal
 • Samenvatting
 • Opleidingsoverzicht - formulier
 • Opleidingsbehoefteposter
 • Opleidingsplan - invullijst
 • Aanbevolen aanpak
 • Opleidingsoverzicht - model

Toetsing

De cursus ' Opleiden' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

Demo
All you can learn

De Cursus Opleiden is ook beschikbaar in het Icademy All you can learn abonnement.


All you can learn omdat:

Onderzoek bij onze cursisten toont aan dat er veel behoefte is om, tegen lage kosten, veel meer over een onderwerp te leren.
De Cursus Opleiden en alle andere 260 Icademy trainingen zijn zonder extra kosten te volgen.

Alle trainingen nu met GRATIS PDF e-book! Bekijk het overzicht van alle trainingen.


All you can learn van Icademy , leer meer, betaal minder.


Meer informatie of bestel direct.