Cursus Notuleren

Cursus Notuleren


Korter of langer geleden ontdekte jouw leidinggevende of werkgever dat je aardig kunt schrijven. En voordat je het in de gaten had, hoort het nu bij jouw taak om werkbesprekingen en teamoverleg te verslaan. Of: je bent net verkozen als secretaris of notulist van een vereniging. Je hebt al wel een vaag idee over hoe je een verslag schrijft. Maar als het om de fijne kneepjes van het vak gaat, valt er nog wel iets bij te leren. En..., hoe hou je de grote lijn in beeld? Deze cursus biedt je een deskundige en praktische handleiding.


Beschikbaarheid: Op voorraad

47,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Praktische introductie in het voorbereiden en verslagleggen van vergaderingen

De online training 'Notuleren' is zo opgezet dat je stap voor stap leert hoe je eenvoudige maar ook meer ingewikkelde vergaderingen of bijeenkomsten deskundig en doelgericht notuleert. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan de opzet van een heldere verslaglegging. Ook krijg je aanwijzingen om de notulen die je schrijft nuttig te maken met het oog op de volgende vergaderingen. 'Notuleren' is echt zo'n vak dat in de praktijk geleerd moet worden. De vuistregels die je in deze training meekrijgt, maken dat je met dat leerproces een zelfverzekerde en krachtige start kunt maken. Verder komt in deze e-learning aantal morele vragen aan bod, want als notulist krijg je bijna ongemerkt een tamelijk hoge machtspositie binnen een organisatie.

Duur

De e-learning 'Notuleren' duurt ongeveer 55 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor notulisten, rapporteurs, verenigingsbesturen, leidinggevenden, teamleiders en projectmanagers. Als je deze online training inzet binnen de opleiding die je volgt, dan werk je daarmee aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Ethisch en integer handelen, Formuleren en rapporteren, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Notuleren' bestaat uit:

  • VideoCollege (40 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Model met vaste formuleringen
  • Model actipuntenlijst
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Notuleren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

Demo
All you can learn

De Cursus Notuleren is ook beschikbaar in het Icademy All you can learn abonnement.


All you can learn omdat:

Onderzoek bij onze cursisten toont aan dat er veel behoefte is om, tegen lage kosten, veel meer over een onderwerp te leren.
De Cursus Notuleren en alle andere 260 Icademy trainingen zijn zonder extra kosten te volgen.

Alle trainingen nu met GRATIS PDF e-book! Bekijk het overzicht van alle trainingen.


All you can learn van Icademy , leer meer, betaal minder.


Meer informatie of bestel direct.