Cursus Netwerken

Cursus Netwerken


Snel en doeltreffend contact leggen met interessante mensen, wie wil dat niet? Maar hoe doe je dat dan? Netwerken is het toverwoord voor het leggen van contacten met mensen die je tegenkomt. Denk aan ontmoetingen in de werksfeer, op recepties of bij andere officiële gelegenheden. En wat dacht je van ontmoetingen in je vrije tijd, op het sportveld of bij een concert? Veel communicatie tussen mensen komt per ongeluk of toevallig tot stand. Maar als je de voornaamste vuistregels van het netwerken verstaat, kun je het opdoen van belangrijke contacten ook sturen. Jij bevindt je dan bewust in het midden van een kring die door een handige aanpak hoe langer hoe wijder wordt...


Beschikbaarheid: Op voorraad

35,-

Hier staan wij voor:


100 % garantie, niet tevreden geld terug

Met GRATIS e-book (PDF)

Direct beginnen

Icademy’s ‘Brein-leren’ = de beste online opleidingsmethodiek

GEEN bijkomende kosten

>75.000 tevreden klanten met >250.000 certificaten!

Cursusinformatie
Details

Communicatie en persoonlijke uitstraling zijn hier de sleutelwoorden.

In de e-learning 'Netwerken' krijg je een rechttoe rechtaan introductie in de kunst van het netwerken. Je leert bewust mensen op te zoeken en te benaderen die iets voor jou of je bedrijf kunnen betekenen. Maar je gaat ook leren dat een goed verlopende netwerkrelatie net zo goed andersom werkt. Want jij kunt van belang zijn voor een ander, die vervolgens in zijn of haar netwerk weer iemand kent die op zijn beurt weer voor jou interessant kan zijn... Zeker voor het opbouwen en in standhouden van een kleine of middelgrote onderneming is actief netwerken een must.

Duur

De e-learning 'Netwerken' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor privé-personen die nieuwe uitdagingen zoeken, maar zeker ook voor (jonge) startende ondernemers, ZZP'ers en voor (ervaren) ondernemers die een beetje uitgekeken zijn binnen het bekende kringetje... Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Aandacht en begrip tonen, Relaties bouwen en netwerken, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus ' Netwerken' bestaat uit:

  • VideoCollege (21 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Checklists
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus ' Netwerken' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.